Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Çıkrık Kafe'de gençlik kolları ile kahvaltıda buluştu.

Gençlik kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltıya, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, İl Gençlik Kolları Yöneticileri Görkem Korkut, Beyza Yavuz, Bilgin Köksal, Gökhan Ardıç ve CHP'li gençler katıldı.



Düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, "Beykoz CHP Gençlik Kolları'nın düzenlediği kahvaltıya hoş geldiniz. Bugün aramızda çok değerli CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanımız Burkay Düzce Beyfendi var. Sizlerin önüne bir form bıraktık ve o forumda nasıl bir Beykoz istiyorsunuz, Beykoz Belediye Başkanlığı'ndan nasıl projeler üretilmesini istiyorsunuz" soruları var. Bunların doldurulmasını sizlerden rica ediyoruz. Bu forumdan çıkan iyi projeleri, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ni kazandığımız zaman Beykoz Belediyesi'nde uygulamayı düşünüyoruz. Kahvaltıya katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Ozan Yılmaz'ın konuşmasının ardından İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, gençlere hitap etti.



Düzce, "1 Nisan günü Beykoz Belediyesi'nde siz gençlerle kahvaltı edeceğiz"

Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Partimizin ilk Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle yad ediyorum.

Beykoz bizim en değer verdiğimiz ilçelerden bir tanesi. Beykoz'da yürütülen belediyecilik ne gençlere, ne vatandaşa dokunabilmektedir. 31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimler'de AKP'ye Beykoz'da büyük bir tokat atıp, belediye seçimlerini kazanacağımıza inancım tamdır.

Beykoz tarihini koruyan, kültürel değerlerini yitirmemiş bir ilçedir. Bu yüzden bizim için çok kıymetlidir. Siz değerli genç kardeşlerimize de bu mihvalde çok iş düşmektedir. Bugün bizlerle olmanızdan dolayı çok mutluyum. Sizlerin düşünceleri, fikirleri bizlerin en önem verdiği şeydir. Hepinizi seviyor, saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

  
Editör: TE Bilisim