CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları ve yöneticileri, Beykoz Meydanı'nda Afrin'deki Zeytin Dalı Herekatı'na katılan askerlerimiz için bugün 'hayır lokması ve Türk Bayrağı" dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları ve yöneticileri, Afrin'deki Zeytin Dalı Hareketı'na katılan askerlerimiz ve şehitlerimiz için Beykoz Meydanı'nda "hayır lokması ve Türk Bayrağı" dağıttı.

Sağanak yağışa rağmen vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nın Afrin'de şehit düşen ve mücadele eden askerlerimiz  için dağıttığı "hayır lokması"na yoğun ilgi gösterdi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz, "Afrin'de başlayan Zeytin Dalı Harekatı'nın 44'ncü gününe girdiğimiz bu güne kadar, Aziz Türk Milletinin gurur olan Türk Betist askeri; 2 bin 348 teröristi etkisiz hale getirirken, 41'i Türk Silahlı Kuvvetlerimizden, 116 Özgür Suriye Ordusu mensubu olmak üzere 157 Şehit vermiştir. Allah'tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömür diliyorum. Dağıttığımız "hayır lokması"nın kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Beykoz Gündem gazetesine de bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, kendi elleriyle esnaflara lokma ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim