Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yöneticileri 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları nedeniyle okulları ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyarete CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yöneticileri, Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyesi ve Aday Adaylarıyla birlikte Beykoz İlçesindeki İlk, Orta, Lise derecesindeki okulları ziyaret ederek, çiçek ve çikolata ikramında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz'daki eğitim veren okulları tek tek dolaşarak okullardaki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten CHP'liler bu günün anısına öğretmenlere çiçek ve gül hediye etti.

İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve ilçe yöneticilerinin ilk durağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay'ı makamında ziyaret oldu. Ziyaret esnasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile karşılaşan heyet, Bozbay'ın makamında uzun bir sohbetin etti. Düzgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozbay'a çiçek ve çikolata hediye etti.

 

 

İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyeleri ve aday adayları, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP'li heyet dün sabah saatlerinde ellerinde çiçekler ve çikolatalarla okulların yolunu tuttu. Gruplar halinde Beykoz'da eğitim veren tüm ilk, ortaöğretim ve Lise dengi okulları ziyaret eden CHP'liler öğretmen ve idarecilere çiçek ve çikolata vererek onların Öğretmenler Günü'nü kutladı. Nesillerin yetişmesinde çok önemli yerleri olan öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür eden CHP'liler, onlara bundan sonraki meslek yaşamlarında da başarılar diledi.

   
Editör: TE Bilisim