Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Kavacık Asr-ı Mekan'da birlik, beraberlik yemeği düzenledi.

Sunuculuğunu Duygu Yılmaz ve Ege Ercan'ın yaptığı birlik, beraberlik yemeğine, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili İlhan Kesici,Yakup Akkaya, Dursun Çiçek, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Berk Tütüncü, CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kadıköy İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkan Ozan Yılmaz, Saadet Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Karaman, spor kulüpler, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Aydın Düzgün; "İktidara alternatif olduğumuzu kanıtlayacağız"

Geleneksel hale gelmiş bu dayanışma gecemize hoş geldiniz. Gorabet 2002 beri her yemeğimizde, her yıl bir öncekinden daha karanlık bir dönemde karşı karşıya kalmaktayız. Yok artık bu kadarına cür'et edemezler dediğimiz her konuda sınırları sonuna kadar zorlamaktalar. İstiklal Marşı'na dahi dil uzatacak cesareti kendilerinde bulmuşlardır. Adaleti rafa kaldırdılar, basını susturdular, Cumhuriyetin neredeyse tüm birikimlerini sattılar ve satmaya devam ediyorlar. Düşünüyorum, aşınıyorum, bir türlü anlamıyorum.



Bir iktidar şeker fabrikalarını neden özelleştirmek ister

Dünya şeker piyasalarını domine eden dev şirketler tarafından yine kandırıldık mı diyecekler. Tablo gerçekten çok kötü ve karanlık. Hepinizin bildiği bir şey vardır. İşte bizde bu karanlık tabloyu sizlerle paylaştıktan sonra kocaman bir ama diyoruz. Her gün büyüyen insanlara umut olma yolunda ilerleyen bir Cumhuriyet Halk Partisi var! Eskiden gidemediğimiz, belki unuttuğumuz yerlerden aldığımız umut dolu çağrılardan anlıyoruz ki, insanlar AKP'den bıktı.

Artık yapmamız gereken tek şey var! İktidara alternatif olduğumuzu kanıtlamak. Bizler siyasetçiyiz. Bizler Beykoz'u, İstanbul'u ve Türkiye'yi yönetmeye talibiz. Ben bu noktada yönetim kurulumla ve tüm CHP ailesi olarak, tüm Beykoz halkının desteğini alacağımızdan hiç şüphem yok.

Tevfik Fikret der ki; Koşan elbet varır; düşen kalkar; kara taşkan su damla damla akar, birikir, sonra bir gümüş olur; arayan hakkı en sonunda bulur... Beykoz'un makus tarihini bu sefer kıracağız. " dedi.



Gamze Akkuş İlgezdi; "Ülkemiz çok sancılı bir süreçten geçiyor"

"Ülkemiz çok sancılı bir süreçten gidiyor. Morale ihtiyacımız var çünkü 2019'a kadar bu moralle çok önemli 3 seçim geçireceğiz ve başarılı olmak gibi bir sorumluluğumuz var. Ülkemiz 2019'a yürüdüğü yolda, toplumda %51 diye anılsa bile, bence %60'larda olan bir orandır. Bu kitlenin bu dinamiğini güçlü tutmak sorumluluğumuz var. Bu kitleyi kucaklayacak biz Cumhuriyet Halk Partilileriz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır'" şeklinde konuştu.



Akif Hamzaçebi; "Beykoz'un 45 mahallesinin sorununu biliyorum"

Beykoz ilçe örgütümüzün düzenlemiş olduğu bu dayanışma gecesinde, salonda bulunan Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımın gözünde mücadele azmini görüyorum. Yol arkadaşlarımın gözünde iktidar heyecanını görüyorum. Beykoz Belediyesi'ndeki iktidar heyecanını görüyorum. Değerli Beykozlu kardeşlerimizin gözünde, 16 yıldır süre gelen Beykoz'un çözülmemiş sorunların, yılgınlığını görüyorum. Bu iktidara rağmen bel bağladığı tapu ve imar sorununu görüyorum. Tokatköy Ayazma'nın orman ve 2B problemlerini görüyorum. Çiftlik, Çavuşbaşı'nı, Kavacık'ı, Akbaba'yı ve Beykoz'un 45 mahallesini görüyorum. Bütün bu sorunların mücadelesini vermek için yola çıktık ve başaracağız." ifadelerini kullandı.



Onursal Adıgüzel; "Beykoz'u hep birlikte kazanacağız"

Yapacağımız çalışmalarda aydınlık yarınlar günlerde omuz omuza olacağız. 2019'da Beykoz'da, Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını göreceğiz. Bu toplantılar gelecek için adım attığımız bu toplantılar çok önemlidir. Ülkemiz bir çok meselede ötekileşme hergeçen gün artıyor. Beykoz gibi bir mozaik oluşturacağız. Beykoz deyince aklıma sadece bir ilçe gelmiyor. Beykoz deyince bana siyasi adımları tırmandığım yer aklıma geliyor ve Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkan insanlar geliyor. Beykoz'un bütün mahallelerine gittik. Hep birlikte bir yumruk gibi mücadele edeceğiz ve Beykoz'u hep birlikte kazanacağız" dedi.

Program, Beykoz Boğazın İncisi Folklor Ekibi ve ses sanatçısı Burhan Yıldırım'ın sahnesiyle keyifli dakikalar geçirdi.

Editör: TE Bilisim