Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz’da meydana gelen tecavüz olayından AK Parti’yi sorumlu tuttu. Geçtiğimiz günlerde Beykoz'da gerçekleşen tecavüz olayında 6 kişi tutuklanmış, 6 kişi aranıyor ve 3 kişi tahliye edilmişti. ,

Bu elim olayla ilgili bir basın açıklaması yayınlayan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, sorumlunun Beykoz Belediyesi ve AK Parti Beykoz İlçe Yöneticileri olduğunu iddia etti.

CHP Basın Açıklaması: "SAPIK RUHLU İNSANLARI SİZLER YARATTINIZ"

"12 Yaşındaki bu kız çocuğumuza onlarca sapık ruhlu insanların tecavüzü, Beykozluları çok derinden yaralamıştır. Ülkemizde ve Beykoz’umuzda bu tür sapıklıkları , bu kötü gidişatın alt yapısını sizler yarattınız AKP’nin 16 yıllık iktidarındaki bu AHLAKİ çöküntüyü yaratan anlayış ve zihniyetin temsilcileri utanmadan arlanmadan Beykoz da gezmeye devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Beykoz dışında her yere yardım eden AKP’li Beykoz Belediyesi ve buna hiç ses çıkarmayan AKP Beykoz İlçe Yöneticilerine sormak istiyoruz; Yıllardır Belediye meclisinde sormamıza , zorlamamıza rağmen sürekli bahane üreten Beykoz Belediyesi “NEDEN BİR KADIN SIĞINMA EVİ” yapmadı yapmıyor . Bu ahlaksızlığın çoğaldığı, kadına şiddetin arttığı hiçbir olayın sorumluluğundan kaçamazsınız.VİCDANINIZ HEP ACIYACAK!" ifadeleri kullanıldı.
Editör: TE Bilisim