Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Miraç Kandili dolayısıyla Yenimahalle Arkboyu'nda Şehit Kemal Zeren Cami ve Kavacık Yıldırım Beyazıt Cami'nde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. 

Yenimahalle Arkboyu'nda Şehit Kemal Zeren Cami önünde Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, " Sevgili Peygamberimize, Mekke döneminde bir gece, Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa etmesi için önce Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuk... Kâinatın yüce yaratıcısının daveti üzerine gerçekleşen mucizevî buluşma olan Miraç Gecesi'nin Beykozlu hemşehrilerimin ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini dilerim.

Yaşadığımız kötü günlerin geçmesini, ayrıştırıldığımız bu kötü günlerin geçmesini, ekonomik olarak kötü gidişatın son bulmasını, Ortadoğu da yaşanan savaşların son bulmasını, insanın insana yaptığı zulme son verilmesini diliyor ve Afrin'de Şehit düşen ve daha öncede ülkemiz için kanının son damlasına kadar mücadele eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhatler diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Beykoz Gençlik Setrabet Kolları Başkanı Ozan Yılmaz'da "Beykozlu hemşehrilerimin ve Aziz Türk Milletinin Miraç Kandilini kutlar, bu gecenin uzlaşıya,hoşgörüye,insanca yaşamaya ve  komşu Müslüman ülkelerde yaşanan  iç savaş ve emperyalist saldırıların son bulmasına vesile olmasını dilerim." dedi.

Dağıtılan kandil simitlerinin ardından İlçe Başkanı Düzgün, cami lokalinde vatandaşlarla sohbet etti.



 
Editör: TE Bilisim