31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde CHP Genel Merkezi'nde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti, Beykoz Belediye Başkanı Adayını açıklarken gözler CHP Genel Merkezi'ne çevrilmişti.  CHP Genel Merkezi'nde Beykoz Gündem Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul'un farklı ilçelerinde yapılan anketlerde Kastamonulu olduğunu belirten kişilerin %42'sinin AK Parti'ye oy verdiğini fakat bu dönem oy vermeyeceklerini belirtmesi üzerine siyasi analizciler rapor yayınladı. Anketlere yansıyan bilgilere göre, AK Partili olup AK Parti'ye oy vermeyeceğini  belirten kişilerin sadece %9'u CHP'ye oy verecek. Sizin adayınız kim olmalı sorusunda ise Kastamonuluların %44'nün Ahmet Erkurtoğlu cevabını vermesi siyasi kulisleri de hareketlendirdi.

Gözler Beykoz'un yetiştirdiği bir değer olan ve son dönemde Beykoz Belediye Başkan Adaylığıyla anılan Ahmet Erkurtoğlu'na çevrildi.

Mütevazi kişiliğiyle birçok kesimin hemfikir olduğu belirtilen Mimar Ahmet Erkurtoğlu'nun ismi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde... Beykoz'da yapılan ankette özellikle Yenimahalle, İncirköy ve Rüzgarlıbahçe'de ki Kastamonuluların Ahmet Erkurtoğlu'nu tercih etmesi de, toplulukları harekete geçirdi. Köy Dernekleriyle birlikte Beykoz'da tam 53 Derneğin bir ve bütün olarak karar verdiği de belirtilirken, CHP içinde yapılan anketlerde de Beykoz'da en rahat Ahmet Erkurtoğlu ismiyle seçim kazanılacağı düşünülüyor.

AK Parti tarafından yok sayıldığını düşünen Kastamonulular, ne Meclis Üyeliği ne de Başkan Yardımcılığı isterken, Beykoz'da Beykoz'un yetiştirdiği bir değer olan Ahmet Erkurtoğlu ismiyle destan yazmaya hazırlanıyorlar.

Editör: TE Bilisim