2014 seçimlerinde Çengeldere Mahallesi Muhtarı Adayı olan Yahya Erdem, Ramazan ayı nedeniyle Çengeldere mahalle sakinlerine Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi. İftar yemeğine 500 kişi katıldı.


Gelen misafirleri kapıda karşılayan Yahya Erdem, misafirlerle tek tek ilgilendi.



Yahya Erdem;“Ramazan ayının ayrı bir güzelliği, manevi bir atmosferi var. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için geleneksel hale getirdiğimiz 'Çengeldere Mahallesi Sakinleri Birlik ve Beraberlik İftarına' katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle ilk iftarımızı 2014 muhtarlık seçimleri sonrasında gerçekleştirmiştik. Geçen zaman zarfında da siz değerli hemşehrilerim ile bu geleneği bozmamak adına her sene devam ettirelim istedik.

Doğup, büyüdüğüm bu topraklarda siz değerli ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerimle aynı nefesi almanın, aynı topraklarda yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi sizlerin bir kardeşi, genç kardeşlerimin ise ağabeyi olarak hayatıma devam edeceğim. Sizlerin de aynı duygular içerisinde olduğundan şüphem yoktur. Bu salonun dolu olması da bunun göstergesidir.

Bugün iftar soframızda aşımızı paylaşan, gelmek isteyip de burada bulunamayan Çengeldere'nin çok değerleri sakinleri, komşularım, çok değerli hemşehrilerimden Allah bin kere razı olsun. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için her Ramazan ayında bir araya gelmeye devam edeceğiz. Ramazan ayı hepimize kutlu olsun. Bu mübarek günlere bizi kavuşturan Rabbimize şükürler olsun” dedi.

Yahya Erdem'in düzenlediği iftar programına, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve Retrobet yöneticileri, Beykoz Ülkü Ocakları Eski Başkanı Kurtuluş Ünal, Emre Bilir, AK Parti Çengeldere Mahalle Başkanı Bilal Ergin, Çengeldere Mahallesi Muhtarı Şaban Öztürk, Gündoğdu Mahallesi Dernek Başkanı Adem Ova, Çeçen Dernekler Başkanı Ali Erdem, Çengeldere kanaat önderlerinden Mehmet Uzun, Karalök Şirket Grubu Sahibi Ferhat Karalök ve Çengeldere mahalle sakinleri vardı.

Program edilen dualar ve semazen gösterisi ile son buldu.

[embed]https://youtu.be/vE8iJhCamVc[/embed]

           
Editör: TE Bilisim