Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Belediyenin yılsonu değerlendirme toplantısında konuştu. Bunu yakın akrabalarım bile bilmez diyerek ilginç cümleler kullandı.

Beykoz Belediyesi’nin Rüzgarlıbahçe’de ki Limak Hotel’de yaptığı toplantıda, Başka Yücel Çelikbilek hastalık sürecini ve detaylarını anlattı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilk defa anlatıyorum diyerek cümlelerine başlarken, ‘’Birileri beni hasta ilan etti’’ ifadeleri ise ismini vermediği bazı siyasilerin kirli yüzünü resmetmiş oldu.



Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ‘’Bunu ilk defa anlatıyorum. Yakın akrabalarım dahi bu olayı bilmez. TURKEN Vakfı ile Amerika’da yurt açılışına gitmiştik. Dönüşünde Havaalanında yürürken dengem dağıldı ve düşer gibi oldum. Çocuklarım koluma girdi ve bana, ‘Baba Hastaneye gidelim’ diye baskı yaptılar. Ben normalde kimseyi dinlemem ama ilerleyen günlerde Hastaneye gittik. Bir Prof. Dr. Vardı. Hakkını ödeyemeyeceğimiz birisidir. İncelenildi bakıldı, hiçbir şeyin yok sağlamsın denildi. Tam gidecektim, birde bir emar çektir dedi. Emar çektirdik, geldik. Emar sonrası dedi ki beyninde bir kütle var. Varsa var ne yapalım dedim gayet rahattım. 2., 3. Doktora gitmedim bile. Pazartesi Günü ameliyat oldum’’ifadelerini kullandı.

‘’1 Gün İzin Yapmadım’’

Cümlelerine devam eden Başkan Çelikbilek, ‘’5 gün sonra Hastaneden iyiyim diye çıktım ve bir Hotelde 5 gün konakladım. Beynimden kütle aldılar ama iyi tarafı beyinle kütle arasında mesafe vardı. Tüm hücreleri temizlendi. Toplam 10 gün Belediyeden uzak kaldım. O günden sonra ben 1 gün olsun izin yapmadım. Benim hastalık durumum budur’’ ifadelerini kullandı.



‘’Birileri Beni Hasta Adam İlan Etti’’

Konuşmasına devam eden Başkan Çelikbilek, ‘’Çıktım Hastaneden, halkımla buluşacağım. Akrabalar, komşular, halkım beni bekliyor. Yakınlarım dahi bunun detaylarını bilmiyor. Ben işimi o günden bugüne yapıyorum. En önemlisi de 15 Temmuz’dur. Ben o gün Köprüdeydim. Tank önümüzden geçerken yere yatan bir kardeşinizim. Bunu da yaşadım, ben hiç isyan etmedim ama toplumda birileri bizi gizli gizli hasta adam ilan etti. Niye ettiler bilmem? Ellerine ne geçtiler onu da bilemem! İsteseydim 1 sene boyunca izinde yapardım ama hiç kullanmadım. Böyle bir kardeşiniz olarak 251 bin kardeşimize hizmet etmek için arkadaşlarımızla birlikte çalıştım. Arkadaşlarım istirahat et dedi ama haklarını helal etsinler onları dinlemedim’’ dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in 15 Temmuz’da köprüdeydim cümleleri ve birileri beni hasta adam ilan etti ellerine ne geçti bilemem cümleleri ise manidar karşılandı.
Editör: TE Bilisim