Çavuşbaşı Mahallesi sakinlerini, Cumhuriyet Halk Partisi'nden meclis üyesi adayı Avukat Sevgi Kılıç temsil edecek.

CHP meclis üyesi Süleyman Kılıç'ın yeğeni olan Avukat Sevgi Kılıç, Çavuşbaşı halkının savunucusu olacağını her toplantıda dile getiriyor.

Sevgi Kılıç: "Çavuşbaşı mahallemizin sorunları çok, bu mahallede doğdum, bu mahallede büyüdüm. Bu mahalle de yaşlanacağım. Allah gecinden versin ama bu mahalle de öleceğim. Bu yüzden dolayı anılarımın yeşerdiği bu mahallede abilerim, ablalarım, komşularım ile hatıralarım var. Komşularımızın hatıralarının olduğu yere ben bir hayat, bir yaşam anısı borçluyum. Bu borcumu da Çavuşbaşı mahallesinin savunucusu olarak Beykoz Belediyesi'nde hizmet ederek devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Süleyman Kılıç, "Rahmetli Hızır Yılmaz döneminde başladığı siyasi yaşantımı 31 Mart akşamına kadar sürdüreceğim. Çavuşbaşı halkımızın sorunları çok. Bunlar hukuk işi, bir avukat işi dedim. Ee biz de bir yeğen yetiştirdik hem avukat, hem zeki, hem Çavuşbaşılı, hemde tuttuğunu koparan cinsten. Hem gençlerin önünü açalım dedik, hemde mecliste Çavuşbaşılı hemşehrilerimin hukuksal noktada eksiklerini gidersin, sorunlarını çözüme kavuştursun dedim. Yeğenime ve Çavuşbaşı halkına hayırlı olsun" dedi.

Sevgi Kılıç kimdir?

1993 yılında Çavuşbaşı/Beykoz’ da doğdum. Ailem 1946 yılında dedem Çolak Salih’ in Çavuşbaşı’ na gelişinden bu yana Çavuşbaşı’nda yaşamaktadır. İlk ve orta öğrenimimi Beykoz’ da tamamladım. Ailem itibariyle siyasetin içerisinde yetiştim ve toplumsal sorunlara duyarlılığım nedeniyle lisans eğitimimi Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladım. Amerika’ da Harriet Fulbright College’ da ve İngiltere’ de EC Brighton’ da İngilizce dil eğitimimi tamamladım. Birleşmiş Milletler, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlementosu’ nda mesleki programlara katıldım. İstanbul Barosu’ na kayıtlı avukat olarak çalışmaktayım. Kızı, evladı olduğum mahalleme, insanımıza ve Beykoz'a aldığım eğitimle, tüm enerjimle hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz meclis üyesi adayıyım.

Editör: TE Bilisim