Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak, Çankırılıların iletişimini güçlendirmek için elinden geleni yapıyor.

Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen seminerlerin konuşmacıları Şeyma Eke ve Dr. Sara oldu.

3 Mart Cumartesi günü Beykoz Çankırılılar Derneği Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Gazeteci-Yazar Serpil Alparslan, Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk, Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız ve Çankırılılar katıldı.



Program öncesi Dernek Başkanı Karabacak kısa bir konuşma yaptı. "Derneklerin amacı; yaşadığı yere, doğduğu yeri en güzel nasıl temsil eder, nasıl faydası olur, bunlar çok önemlidir.

Dernekçilikte kural şu; biz kahvecilik değil, dernekçilik yapmak istiyoruz. Dernekçilikte olmazsa olmaz dört tane kural vardır.

  1. Gönülden destekleyen iş adamlarına

  2. Seminerler veren hocalarımız, konuşmalacılarımız

  3. Yerel ve ulusal Mariobet basınımız

  4. İnsan gücü


Bu dört maddeyi bir araya getirdiğin zaman en güzel iştir. Bizler Çankırılılar Derneği olarak, Çankırılı hemşehrilerimize nasıl güzel çalışmalar sunabiliriz, bir fayda nasıl sunabilirizi araştırma içerisindeyiz." dedi.

Başkan Karabacak'ın konuşmalarının ardından; Şeyma Eke "Duygusal Zeka, İlişkilerde Ustaca İletişim" ve Dr. Sera "İlişkilerindeki problemlerin bilinçaltı sebepleri ve doğadan çözümler" konulu konferans verdi.

Editör: TE Bilisim