Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, İncirköy mahalle temsilciliği açtı.

Beykoz'un pek çok noktasında seçim irtibat büroları açan ilçe yönetimi,  İncirköy'de hizmete giren büronun açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Beykoz eski İlçe Başkanı Mahir Taştan, ilçe yöneticileri ve çok sayıda Beykozlu katıldı.

Büyük sevgi gösterisi…

Büronun açılışını duyan parti üyeleri ve Beykozlular, Canan Kaftancıoğlu'na ve Aykut Erdoğdu'ya büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.

Büro açılışında ilk konuşmayı CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün yaptı.



Aydın Düzgün; "Beykoz 10-15 yıldır gülmüyor artık"

"Beykoz'un güzel insanları, Cumhuriyet Halk Partisi'nin neferleri, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül veren dostlar bu soğuk günde, içinizdeki sıcak güneş her şeyi belli ediyor. Beykoz 10-15 yıldır gülmüyor artık. Gelirken, gördünüz fabrikaları! Binlerce insanın çalıştığı, binlerce insanımızın karnını doyurduğu bu fabrikaların bacaları tutmuyor. Sadece birer tane holdingin iş yeri haline dönüşüyor. Sevgili arkadaşlar bu düzeni değiştireceğiz." dedi.



Canan Kaftancıoğlu; "Beykoz'u Halkın Belediyesine Kavuşturacağız!"

"Sevgili Beykoz halkı, balkonlardan bizlere kulak kabartan komşularımız, sevgili İncirköylüler ve çok kıymetli emekçilerimiz, başkan bana dedi ki; hava bugün çok soğuk, kötü bir güne denk geldik ama ben şunu söylemek isterim.

'Havanın soğukluğuna rağmen sizin sıcaklığını hissetmek her şeye değer'

Geçmişte görev yapmış ilçe başkanlarımızı, örgüt mensuplarını ve hepinizi gördüm. Sarayın faşizmine karşı hiçbir zaman ve hiçbir şekilde Betticket üzümün sapı, armudun çöpü demeden hep söylediğim ve hep birlikte inandığım yan yana, omuz omuza mücadele etmemiz gerektiğini her yerde görüyorum. Ne mutlu bana ki, Beykoz ve İncirköy halkı da bunun farkında. Bugünün soğuğun yanında içimi ısıtan, umudumu daha da arttıran bir durum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir davayı başarmak için inanmak hepsinden daha kıymetli. İnanmak kıymetli ama tek başına yetmiyor. Bu yüzden hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Beykoz halkını görünce, bu inanmışlığı bugün, burada yapmış olduğumuz açılışta olduğu gibi sokakta, evde, iş yerinde hep birlikte anlattığımızda Beykoz'da halkın partisiyle hep birlikte, Beykoz'u da halkın belediyesine kavuşturacağız. Bir daha ki yerel seçimlerde de sosyal-demokrat belediyecilik nasıl yapılacağını göstereceğiz" dedi.



Aykut Erdoğdu; "Paşabahçe fabrikasını, Beykoz halkının çocuklarının çalışabileceği bir fabrika yapacağız"

İstanbul'un en sakin ve en huzurlu ilçesinde yaşıyorsunuz. Ne yazık ki gördüğüm kadarıyla, huzurunuzu, mutluluğunuzu çalmak istiyorlar ama bu mutluluğu beraberce çaldırmayacağız.  Bu güzel ilçedeki evlerimizi hiç kimseye vermeyeceğiz.  Buraya gelirken Türkiye'ye ne yapıldığını görüyorsunuz. O güzelim Paşabahçe fabrikasından arta kalan, o güzel hatıralardan bir yıkıntıya dönüştürülmüş. Siz merak etmeyin Paşabahçe fabrikasından yep yeni, çok daha teknolojik Beykoz halkının çocuklarının çalışabileceği bir fabrika yapacağız. Yerine iktidar partisinin taşeronu olan TORUNLAR şirketine yerleri verip, Beykoz halkını buradan sürmek var. Bizi bu karanlığa gömenlere karşı, elimizden bu hakları alanlara karşı çoban ateşleri yakacağız. Böyle soğuk havalarda öyle bir ısınacağız ki o çoban ateşleriyle bir güneş gibi bütün memleketi ısıtacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, İncirköy büro açılışı gerçekleştirildi.

 
Editör: TE Bilisim