Beykozlu kadınlarla “Girişimci Kadın Konferansı’nda” buluşan iş kadını Elif Adem girişimcilikte başarıya ulaşmanın sırlarını ilçe sakinleriyle paylaşmak için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'ne geldi.

Boş Salona Girişimci Kadın Konferansı Verildi!

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferansa 15 izleyicinin katılması Elif Adem'i şaşırttı. Beykoz Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlemiş olduğu programların genel olarak boş olarak geçmesinden dolayı Beykozlu vatandaşların tepkilerine sebep oldu.

Beykozluz vatandaşlar; "Beykoz halkının ilgisini çekecek programların organize edilmemesi ve bazı isimlere sırf para kazandırmak maksatlı yapılan konferanslara, katılımlar gördüğünüz üzere çok zayıf geçmektedir. Kültür Müdürlüğü, zayıf geçeceğini bildiği bu tür programlara ısrarla devam etmektedir. Beykoz Belediyesi, Beykoz'un 45 mahallesine bu programların pankartlarını asmaktadır fakat 45 mahalleye asılan pankartların, programlara hiçbir katkısı olmadığı aşikar ortadır.

45 mahalleye asılan pankartlar işe yaramış olsaydı eğer her mahalleden 1'er kişi katılsa 45 kişi yapardı. Görünüyor ki vatandaşlarımız gerçekten bu programlara ilgi göstermiyor. Belediyemizin gelirini iyi değerlendirmeyen bir Kültür Müdürlüğü var. Ya israf yapmayı seviyorlar yada gerçekten başka bir şeyler var. Yoksa ısrarla bu işi yürütmeye devam etmezlerdi.

Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'in bu işe el atacağına inancımız tamdır. Belediyemiz, her mahalleye pankart astırmayı ve salonların boş kalacağı isimleri Modabet getirmekten vazgeçmelerini sağlamasını istiyoruz. " ifadelerini kullandılar.
Editör: TE Bilisim