Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın düzenlediği etkinlikte, İstanbul Boğazı'nda, Valide Sultan Gemisi'nde, 26 /09/2021 tarihinde,Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, mezunları ve Boğaziçi Yöneticiler Vakfı üyeleri, vakıflarının 25. yılı şerefine bir araya geldi.

Etkinlikte,ilk olarak Alim UCAR söz alırken, ardından vakıf başkanı Halim SIRÇANCI, sonrasındaErhan ERKEN, Esma Nur İLBAŞ, Mustafa KIZILTOPRAK konuşmacı olarak kürsüye çıktı.

Vakıf başkanı Halim SIRÇANCI konuşmasında, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın tarihini anlattı, konuşmasın devamında ise vakıf bünyesinde yapılan etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerinin gelecekte alacağı şekil, harici olarak vakfın,Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine sağladığı hamilik uygulamasından ve bu uygulama sayesinde desteklenen öğrencilerin kazanımlarından bahsetti.

Etkinlikte, Boğaziçi Üniversitesi mezunları tarafından 6 Eylül 1996’da kurulmuş olan Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın, ilk yılında 10 öğrenciye, şimdi ise 520 öğrenciye burs olanağı sağlamakta olduğu ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin kişisel gelişimden, sosyalleşme faaliyetlerine ve mezuniyet sonrası iş bulmasına kadar birçok alanda, destekçi bir sivil toplum kuruluşu olduğu belirtilerek Etiler'de açılan yeni merkezlerinden de bahsedildi.

Editör: TE Bilisim