Boğaz turu yaparak İstanbul ve Boğaz'ı farklı açılardan yeniden keşfetmek, dostlarınız ve şirket misafirlerinizle son derece keyifli vakit geçirmek istiyorsanız 12 ay süresince kesintisiz olarak saatlik ve günlük olarak kiralama imkanınız olan Boğaz Çocuğu teknesi sizler için biçilmiş kaftandır. Son derece şık bir görünüme sahip olan Boğaz Çocuğu, 2 kişilik baş başa olarak organize edilecek olan romantik organizasyonlar ve en fazla 10 kişilik katılımın olacağı kutlama, parti ve toplantı turları için  yaz ve kış ayrımı olmaksızın önceden rezervasyon yaptırılmak koşuluyla günün her saati kiralanabilir. Kiralamayı kahvaltı, kokteyl ve yemek menülerini de talep ederek yapabileceğiniz gibi sadece tekne turu hizmeti alıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz. Dışarıdan malzeme getirip yatın mutfak ve ekipmanlarını kullanmak istediğinizde firmadan garson hizmeti almanız gerekecektir.

Bireysel ve Kurumsal Tüm Organizasyonlar

Bireysel ve kurumsal anlamda ihtiyacınız olan her türlü organizasyon için Boğaz Çocuğu teknesini saatlik ve günlük olarak kiralayabilirsiniz. Senenin belirli günleri karada bakıma alındığı haftalar hariç yaz ve kış ayrımı olmadan 12 ay süresince kesintisiz olarak hizmet veren Boğaz Çocuğu teknesinde sıklıkla organize edilen turların başında doğum günü kutlamaları, sürpriz evlenme teklifleri, romantik yıldönümü yemekleri, bekarlığa veda partileri, fasıl geceleri, mezuniyet baloları, iş yemeği ve toplantı davetleri gelmektedir. Haziran ayının gelmesiyle birlikte havaların iyice ısınmasıyla Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turlarına da yoğun bir talep söz konusudur. Boğazda yaz aylarındaki tekne turu talep yoğunluğunu da dikkate alarak rezervasyon yaptırmak için elinizi çabuk tutmalı, haftalar hatta aylar öncesinden harekete geçerek hızlıca kesin rezervasyon işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Tüm Merak Ettikleriniz Bogazturu.com Sitesinde

Boğaz turu fiyatları da dahil olmak üzere organizasyonlar hakkında merak ettiğiniz her şey: güzergah bilgisi, menü detayları, fotoğraflar, videolar, sıkça sorulan sorular ve cevapları için firmanın resmi web sitelerinden biri olan bogazturu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitedeki fiyatlar sayfasına giriş yaparsanız saatlik ve günlük tekne kiralama fiyatları ile menüler tüm ekstra hizmetler için şirkete toplamda ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini liste halinde göreceksiniz. Daha hızlı bir şekilde kendinize özel boğaz turu paketi hazırlamak isterseniz tur detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracına kişi sayınızı, boğaz turu sürenizi, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretlemeniz yeterlidir. Fiyat hesaplama aracından hızlı bir şekilde organizasyon paketi hazırlayabilir ve daha sonrasında ücret konusunda hiçbir sürprizle karşılaşmazsınız. Ayrıca tur sayfalarında önceki organizasyonlar esnasında amatör olarak çekilmiş video ve fotoğraflar ile müşterilerin en sık sorduğu sorular ve ayrıntılı cevaplarını da bulacaksınız. Kısacası merak ettiğiniz hatta aklınıza gelmeyecek soruların cevaplarını bile bogazturu.com sitesinde fazlasıyla bulacaksınız. İstediğiniz gün ve saatler arasında boğaz turu rezervasyonu yaptırmak istiyorsanız organizasyon için şirkete ödemeniz gereken toplam ücretin yarısını kaparo olarak göndermeniz gerekiyor. Kaparo almadan kesin rezervasyon yapmadıklarını ve kısa süreli geçici opsiyonlar aldıklarını bilmenizde fayda var. O halde daha fazla zaman kaybetmeden tekne turu sitesini ziyaret ederek fiyatlar dahil tüm merak ettiklerinizi öğrenin ve rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgiler aracılığıyla şirketle temas kurun!

Editör: TE Bilisim