Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ), Beykoz’da bulunan siyasi parti gruplarına ve Beykoz Vakfı’na ziyaretlerde bulundu. AK Parti, CHP ve MHP gruplarına yapılan ziyaretlerde BEYMEZ’in kuruluşundan günümüze kadar gelinen süreç özetlendi.

Ziyaret esnasında konuşan BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk “BEYMEZ’in tamamı Beykoz’un yekününü oluşturuyor. Belediye meclisinde 3 grup var. Biz de BEYMEZ’de tek grup olarak çalışarak partiler üstü misyon oluşturup bunu sürdürebilir şekilde devam ettireceğiz” dedi.

CHP Meclis Grup Başkanı Aydın Habil, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek “BEYMEZ kalıcı bir yere sahip olur inşallah. Hep birlikte bunu sağlayacağız” diye konuştu. MHP Meclis Grup Başkanı ve İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ise “MHP olarak ilk kez meclise girdik. BEYMEZ ile tanışmak bizi çok memnun etti. Çalışmalarınızda bundan sonra inşallah biz de olacağız” ifadelerini kullandı. AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Adem Sefer de “İlçe başkanı olarak kuruluş sürecini yaşadığım BEYMEZ’de bugün meclis üyesi olarak bulunmaktan çok mutluyum. Biz AK Parti olarak istişareye açık bir partiyiz. BEYMEZ ile de istişarelerimizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

BEYMEZ başkanı ve yönetimi, son olarak Beykoz Vakfı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karşılıklı temenniler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunularak ziyaret sonlandırıldı.

Editör: TE Bilisim