Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel, adaylık başvurusunu yaptığı günden bugüne Beykoz'u karış karış geziyor. 

Çalışmalarına belirli program dahilinde devam etmekte olan Demirel, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve kahve ziyaretleri gerçekleştiriyor.



Kahve ziyaretleri sonrası Beykozlu vatandaşlar Demirel için; "Tuttuğunu koparan, bir çok erkekten daha delikanlı, lafı eveleyip gevelemiyor, ne söylenecek insanın yüzüne söylüyor, Beykoz'un Topuklu Efesi adeta. Bizler Gülay Abladan razıyız. Allah'a ondan razı olsun. İnşallah hak ettiği Başkan adaylığını alır" şeklinde konuştular.

Beykoz ilçesinde oldukça yüksek tanınırlık oranına sahip olan Demirel, özellikle ilçe spor dünyası ile kurduğu diyaloglar dolayısı ile takdirleri toplamasını biliyor. Beykoz 1908 A.Ş. Maçlarına içeride-dışarıda olsun devamlı surette gidip forması ile tribünlerden destek veren Demirel, Beykoz'da bulunan amatör kulüplerin bazı ihtiyaçlarını karşılamasıyla spor camiasının da gönlünde taht kurduğu konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim