Beykoz Çengeldere’de hizmet veren Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Istanbul’un güzide bekarlarını Beykoz’a taşıyor.

Istanbul’un dört bir yanından Beykoz’a akın eden çiftler, hem ilçenin yeşil yüzüyle buluşuyor hem de dillere destan bir evliliğin temelini burada atmış oluyor. Güleryüzlü personeliyle, harikulâde tesisiyle ve deneyimli yöneticileriyle Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Beykoz‘un bu anlamda bir gururu da oluyor.



Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri’nin İşletmecisi İbrahim Tiryaki, tesisinin bu kadar çok tercih edilmesini Beykoz Gündem gazetesine anlattı.

16’ncısı düzenlenen ‘Evlilik Fuarında’ Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri olarak sizler de yer aldınız. 8500 m2 içerisinde gerçekleşen fuarda 50 m2’lik stant alan Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri olarak fuar alanının en dikkat çeken standı unvanını alma özelliğini taşıyorsunuz.

Fuardan izlenimlerinizi bahseder misiniz ?

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca ziyaretçilerin ağırlandığı fuarda, evlilik hazırlığında olan ya da yeni ev kuracak çiftler tüm ihtiyaçlarına uygun seçenekleri bulabildiği bir ‘Evlilik Fuarı’ oldu. Yüzlerce firmanın katıldığı Evlilik Fuarı’nda 50 m2’lik en iyi stant olma özelliği taşıdık.

Evlilik Fuarı’na yaklaşık 50 bin insanın, standımızı da yaklaşık 8 bin insanın ziyaret ettiği düşüncesindeyiz. Tabi bu kadar insanın standımızı ziyaret etmesindeki en büyük etkenin diğer stantlardan daha farklı bir konsept ile ‘Evlilik Fuarı’nda yer almamız olduğu düşüncesindeyim.

Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri’ni diğer salonlardan ayıran özellikleri nedir ?

Her köşesinde doğal ahşap mimari özellikleri taşıyan ve İstanbul’un en özel çiftlerine ev sahipliği yapan Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri ‘Kır Düğünü’ temasının en seçkin örneklerinden biri olarak dikkat çekerken, sizleri kendi masalınızda prens ve prenses yapıyoruz. Ancak peri masallarında görebileceğiniz fantastik faytonumuzla düğün seremoninizi muhteşem bir atmosferde gerçekleştiriyoruz.

Her alanda ince detayların buluştuğu mimarisi ve dev şemsiyesi ile yağmura ve güneşe inat birbirinden güzel organizasyonlara imza atıyoruz. Osmanlı mimarisinin eşsiz yapıtları olan cumbalı evleriyle kendinizi tarihi esinti içinde bulacaksınız.

Tesisimiz güçlü altyapısıyla, kaliteli hizmet sunumunda da öne çıkıyor, jeneratör, mescit, su deposu, tahliye drenajları, dev şemsiye, çocuk oyun alanı, çocuk bakım odası, suni çim gibi özellikleriyle 5 Sultanbet yıldızlı hizmeti yaşayacağımız bir mekan olarak hizmet sunuyor.

1000 kişiye kadar organizasyonlar gerçekleştirebileceğiniz Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri’nde ‘Düğün Planlama Uzmanlarımız’ akıllardan çıkmayacak bir düğün organizasyonu gerçekleştirmek ve size her anlamda yardımcı oluyoruz.

Fuar alanında kurduğunuz stant da kaç görevli vardı ?

Standımızı bu kadar insanın ziyaret edeceğini bilmiyorduk. İlk gün 8 görevli arkadaşımız vardı. Bu kadar yoğun bir ziyaretçi akınını görünce 8 arkadaş daha standımıza görevlendirdik. Toplam da 16 çalışma arkadaşımız ile Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri standımızda gelen misafirlerimizi ağırladık. Onlara en iyi şekilde Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri’ni ve kır düğününü anlattık.



Beykoz'un Parlayan Yıldızı 'Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'

Beykoz Çengeldere’de hizmet veren Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Istanbul’un güzide bekarlarını Beykoz’a taşıyor. Istanbul’un dört bir yanından Beykoz’a akın eden çiftler,

hem ilçenin yeşil yüzüyle buluşuyor hem de dillere destan bir evliliğin temelini burada atmış oluyor. Güleryüzlü personeliyle, harikulâde tesisiyle ve deneyimli yöneticileriyle Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Beykoz‘un bu anlamda bir gururu da oluyor.

Tesisler içinde bulunan ve toplamda 1000 kişiye kadar çıkabilen masaları, her yıl yaklaşık 250 bin İstanbullu ziyaret ediyor. Mutluluk temennilerini tesisdeki Dilek Ağacı‘na kurdela ile iliştiren Damat ve Gelin ise burada gerçekleşen düğününü kuşkusuz ömrünün sonuna dek unutamıyor. Düğüne gelen konukların duygularını yazdığı Hatıra Defteri ise Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri‘ndeki muhteşem gecenin en güzel izlerini taşıyor.

Oldukça ferah olan tesiste yaz aylarında düğün, kış aylarında da kına, nişan ve toplantı gerçekleştirilebiliyor. Tesisin sembolü haline gelen dev şemsiye, açık alanda gerçekleştirilen etkinlikte yağmur yağması halinde açılabiliyor. Birinci sınıf ahşap ve taş ile dekore edilen iç ve dış mekan ise görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri‘nde bulunan sahne, geniş yapısıyla dikkat çekiyor. Âdeta Kraliyet Tahtı‘nı andıran ve Damat ile Gelin için özel olarak tasarlanan bölüm ise açıkça fark yaratıyor. Istanbul’da çok az mekâna nasip olan yeşilliğin ve doğal güzelliğin sahibi olan Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, iyi ve doğru insanların elinde yıldızını her geçen gün daha da patlatıyor. Beykozlular ise gurur duydukları Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri‘nde evlenebilmek için sabırsızlanıyor.

İşletme sahibi İbrahim Tiryaki ve işletme müdürü Seda Sadıkoğlu, binlerce gencin Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri‘nde mutluluğa adım atması ve buna şahit olmak, bu işin en keyifli kısmı olduğunu söylüyor.

[embed]https://youtu.be/TpjS-CwamLI[/embed]

     
Editör: TE Bilisim