Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri Belediye Meydanı’ndaki bayramlaşma sonrası Beykoz’un köylerinde düzenlenen geleneksel bayramlaşmaya katıldı. 



AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Meclis Üyeleri Muharrem Kaşıtoğlu, Yılmaz Özdemir ve Gül Biçer ile birlikte Zerzevatçı, Paşamandıra ve Değirmendere köylerini ziyaret eden heyet, köyde yaşayan vatandaşlar ile bayramlaştı.

Heyet, Zerzavatçı Köyü'nde vatandaşlar ile bayramlaştıktan sonra kahvehane de sohbet ettiler. Çelikbilek, Zerzavatçı Köyü'nde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi, sorularını cevapladı.

Zerzavatçı Köyü ziyareti sonrası Değirmendere Mahallesi’ndeki meyve bahçesini ziyaret eden heyet, burada vatandaşların sorunlarını da dinledi.



Değirmendere de Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini gören kadın, "Nikah Sarayı bize çok uzak" demesi üzerine; Kaşıtoğlu, "Ablacım, ben Yenimahalle'de oturuyorum. Beykoz'da olduğu vakitler bu bölgede yaşayanlara uzakdı şimdi Beykoz'da yaşayan insanlara uzak ama Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek muhakak bir çözüm üretecektir" dedi.

Kadın; "Muharrem Bey, sizi biliyoruz ve seviyoruz. Belediye Başkanımızı da seviyoruz ve inanıyoruz ama bizlerin ekonomisi belli olan insanlarız. Bu yüzden buraya gitmekte zorlanırız. Bu yüzden dolayı servis gibi bir imkan sağlanırsa gerçekten çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Kadının talepleri üzerine Kaşıtoğlu; ablacım, nikahı olacak biri olur ve araçla gidemeyecek durumu varsa ulaşım müdürlüğüne dilekçe verin. Muhakak bu sorununuza araç temin ederek çözüm sağlarlar. Bayramını kutluyorum ablacığım" şeklinde konuşması sonrası kadın, "hakkını helal et çok sağol kardeşim" şeklinde konuştu.

Kaşıtoğlu,'ne demek ablacığım hakkım helal olsun da asıl sen haklını helal et. Bizler, sizlere hizmet etmek ve taleplerinizi karşılamak için seçildik" dedi. Kadın, Kaşıtoğlu'nun bu söylemlerinden sonra Kaşıtoğlu'na sarılarak poz verdi.



 

Editör: TE Bilisim