15 Temmuz Gazisi Cengiz Düz, AK Parti'den Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Türkiye'de yaşanan 15 Temmuz Darbe Girişiminde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde vurularak Gazi olan Kastamonulu Cengiz Düz, ağır yalanarak hastaneye kaldırılmış ve uzun süren tedavi sonucu hayata tutunmuş ve yakınlarını sevindirmişti.

15 Temmuz gecesi Beykoz’dan 95 tane Gazi, 3 tane Şehit vererek bir nevi Gazi İlçe ünvanını aldı. 95 Gazi'nin 35'inin Kastamonulu olması da, Kastamonuluların vatan sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.

Beykoz’da bulunan 95 Gazi bir oldu ve tek bir meclis üyesi aday adayının yanında oldu. Gaziler, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde GAZİ Cengiz Düz'ü Meclis Üyesi olarak görmek istediklerini dile getiriyorlar.

Meclis üyesi aday adayı olan Cengiz Düz, esnaf ziyaretlerine başladı. Düz, Kavacık esnafını ziyaret ederek, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek sözü aldı. 30 senelik esnaf olan Düz, Kastamonulu olması, Gazi ve engelli olmasından dolayı meclis üyesi listesinde ilk 10'da olması bekleniyor.

Yenimahalle’de oturan Cengiz Düz, Kastamonulu olmasından ziyade sevilen, dürüst bir esnaf olması da Düz'ün meclis üyeliğine kesin gözüyle bakılıyor.

Beykoz Gündem'in yaptığı "Yenimahalle'de Meclis Üyesi Kim Olsun?" anketinde de birinci çıkan Cengiz Düz'ün adaylığı 19 Şubat'ta listelerin açıklanmasıyla belli olacak.

Editör: TE Bilisim