Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi. 

Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, TUBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarı’nda öğretmenleri ile hazırlamış oldukları çeşitli dallardaki proje çalışmalarını sergiledi.

Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde açılışı gerçekleşen “4006 Bilim Fuarı”nda özel öğrencilerin hazırlamış olduğu proje ve çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fuarda, Tarım Teknolojileri ve Seracılık, Görsel ve İşitsel Sanatlar, Doğal Afetler ve Afet Yönetimi, Sağlıklı Beslenme, Değerler Eğitimi, Kültürel Miras, Sağlık Teknolojileri gibi alanlarda 8 proje sergilendi.

Proje yürütücüsü öğretmen Serdar Batun öncülüğünde iki gün süren fuarda öğrenciler, sergiye gezen davetlilere projeler hakkında bilgiler verdi. Özel öğrencilerin bilime ilgi duymasını sağlamak ve bir arada çalışabilme duygularını pekiştiren etkinlikte, ortak bir çalışma yapılarak projenin amacına ulaşabilmesi sağlandı.

İlginç projelerin yer aldığı fuarın açılışı Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürü Metin Aktaş, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı. Bozbay, düzenlenen etkinlikte projeleri tek tek inceleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fuar alanını ziyaret eden, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli de projeler hakkında öğrencilerden bilgiler alarak, sergiye ilgiyle gezdi.

Editör: TE Bilisim