Lilonza Estetik ve Güzellik Merkezi hizmete açıldı. Kavacık Mahallesi FSM Caddesi Akbey Sokak, Kardeşler İş Merkezi No: 10 K.2’de hizmete giren güzellik merkezi, iç dizaynı ile dikkat çekti.

Kavacık Merkez’de açılan Lilonza Estetik ve Güzellik Merkezi, Beykozlu İş İnsanı İhsan Yılmaz’ın eşi Hülya Yılmaz tarafından açıldı. Beykoz’un en estetik görüntüsüne ve iç dizaynına sahip olan Lilonza Estetik ve Güzellik Merkezi, şimdiden kadınların gözdesi oldu.

Hülya Yılmaz; “Salonumuz öncelikle Beykozumuza hayırlı, uğurlu olsun. Salonumuzda kalıcı makyaj, zayıflama, lazer epilasyon, cilt bakımları yapılmaktadır. Tamamen profesyonel ve markalar ile çalışıyoruz. Alt ürün ve alerjik içerecek hiçbir ürünü kesinlikle kullanmıyoruz. Markalarımız açık bir şekilde şeffaf işlem yapıyoruz. Aynı sektördeki arkadaşlarımız, az çok bu işin içerisinde olanlar, hatta güzellik salonuna yolu düşen her kadın markaları görünce tanır ve iyi bilir. İnsan vücudunun tüm hücrelerin kadar ayrıntılı bir bilgi alınarak bir sunum yapıldıktan sonra işleme alıyoruz. 

İşlemlerden önce ön görüşme yaptığının da vurgulayan Yılmaz; “işletmemiz tamamen müşterimizin ihtiyacına göre hizmet veriyor. Merkezimizde en yeni nesil uygulamalar, yeni nesil teknojiler ile modern bakış açısıyla kişiye özel uygulamalar yerine getiriyoruz...

Merkezimizde, ADELA ICE TRIO lazer epilasyon cihazı ile ağrısız, sızısız bir şekilde kolayca istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Lazer epilasyon uygulaması ile hem bayanlara hem de erkeklere hizmet vermekteyiz. Tüm vücut epilasyon veya bölgesel epilasyon paketlerimiz mevcuttur” dedi.

Lilonza Estetik ve Güzellik Merkezi randevu almak için web sitesini ziyaret ediniz.

https://lilonza.com/index.html

Editör: TE Bilisim