Beykoz Belediyesi bünyesinde oluşturulan “Bisikletli Zabıta” ekipleri, denetimlerine başladı.

Beykoz Belediyesi tarafından oluşturulan Bisikletli Zabıta Ekipleri, ilçeye hızlı ve modern bir şekilde hizmet sunarak, çevreye ve ekonomiye de katkı sağlayacak.

Beykoz sakinlerinin, turist ve ziyaretçilerin huzuru için sahillerde görev yapmak üzere oluşturulan Bisikletli Zabıta Ekipleri, meydanlarda ve özellikle İstanbul’un en uzun sahil şeridine sahip olan Beykoz’da denetimlerini yapacak.

BEYKOZ’UN BİSİKLETLİ ZABITALARI GÖREV BAŞINDA 

Beykoz Belediyesi'nin kurduğu Bisikletli Zabıta Ekipleri aldıkları eğitimler ile parklarda, sahil boyu yollarda ve mesire alanlarında sosyal yaşamı olumsuz etkilen kişi ve unsurlara karşı görev yapacak, gerekli durumlarda uyarıda bulunacak. Sahilde satış yapmak isteyen seyyar esnafı, piknik alanlarında mangal ve semaver yakan kişiler de ekiplerin denetiminde olacak.

Bisiklet sevdası herkes tarafından bilinen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçeye bisiklet geleneğini de taşıdı. Aydın, bisikletli zabıtaların sezonu açtığını belirterek, Twitter hesabından, “Her yerde ve özellikle de sahil şeritlerinde tedbirlere uyumu denetleme konusunda görev başındalar. Manzaraya kapılıp tedbirleri gevşetmiyor, maske-mesafe kurallarına uymaya devam ediyoruz değil mi?” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim