Beykoz’da kişiliği ve hizmetleriyle altın harflerle adını yazdıran önceki dönem Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, vefatının yıldönümünde dua ve hatimlerle yad ediliyor. 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan 45 mahallede 45 hatim programı çerçevesinde, Yücel Çelikbilek’i sevenler tarafından başlanan hatimler tamamlanıyor. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan efsane başkanın vefatının yıldönümü olan 19 Mart’ta Beykoz camilerinde hatim duaları okunacak.  

Beykoz’da uzun yıllar aktif siyaset ve vakıf işleriyle uğraşan Yücel Çelikbilek, 1994-1999 ve 2009-2019 yılları arasında 15 yıl belediye başkanlığı yaptı. Görev süresince hayata geçirdiği projelerle gönülleri kazanan Yücel Çelikbilek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı dönemde de bir çok kişiyi iş imkanları sağladı.

Beykozluların Yücel Ağabeyi olarak bilinen Çelikbilek, geçen yıl 13 Şubat tarihinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınmış, bir süre tedavi gördükten sonra 19 Mart 2020’de aramızdan ayrılmıştı.

Büyük Çamlıca Camisi’nde ailesi ve sevenlerinin dualarıyla uğurlanan Çelikbilek, proje ve hizmetleriyle hatırlanmaya devam ediyor.

HANEFİ DİLMAÇ: DUA VE HATİMLERİMİZ YÜCEL AĞABEYİMİZ İÇİN

Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç anma programına ilişkin yaptığı açıklamada, "Dua ve hatimlerimiz Yücel ağabeyimiz için… Beykoz’a büyük hizmetlerde bulunan kıymetli büyüğümüz Yücel Çelikbilek Başkanımızı vefatının seneidevriyesinde 45 mahalle 45 hatim ve dualarla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

NOT: 19 Mart 2021 Cuma günü akşam namazına müteakip 45 mahallenin merkez camilerinde hatim duası yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim