Beykoz Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen kongrede Zeki Aksu yeniden başkanlığa seçildi.

Beykoz Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen kongrede Zeki Aksu tekrardan başkanlığa seçildi. Korona virüs tedbirlerle kapsamında Beykoz Stadı Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede yönetim kuruluna birçok yeni isim katıldı.

Başkan Zeki Aksu’nun açılış konuşmasının ardından, kongreye ilişkin maddelerin okunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Alattin Kılıç, Mustafa Kaya ve Murat Uysal Divan Heyetine seçildi.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, kulübün Bölgesel Amatör Lig’den Üçüncü Lige Yükselme yürüyüşünün başladığı bu günlerde toplantıya katılan herkese teşekkürlere sundu.

ZEKİ AKSU: BEYKOZSPOR ALIN TERİYLE BÜYÜMÜŞ BİR ÇINARDIR

Başkan Zeki Aksu, kongrede “Hep söyledik; ikinci meşrutiyetle yaşıt bir camianın yönetim sorumluluğunu üstlenmek zor iştir. Yürek ister, bilek ister, inanç ister, azim ister, amansız fırtınalara dayanmak, azimle, ısrarla, inatla çalışmak ister. 1908 yılından beri binlerin, on binlerin, yüz binlerin alın teriyle, emek ve çabasıyla büyümüş bir çınardır Beykoz Spor Kulübü. Omuz omuza, el ele, yürek yüreğe vererek Beykoz Spor Kulübü’nü yönetme onuruna talip olan arkadaşlarımız tarihi bir sorumluluk üstlenmiş olacaklardır. Bu kutsal vazifenin onurunu taşıyarak geçmişten geleceğe ve gelenekten sonsuzluğa uzanan bayrağımızı yere düşürmemek ve her gün bir adım daha ileriye taşıyabilmek için canla başla çalışacağız.   Beykozlular var oldukça, Beykozlular sahip çıktıkça, Beykozlular yaşadıkça Beykoz Spor Kulübü de sonsuza kadar ayakta kalacaktır. Kırgınlıkları dargınlıkları bir kenara bırakıp, herkesi kulübün yeniden ayağa kalkabilmesi için en azından manevi desteğe davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Beykoz Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Listesi;

Editör: TE Bilisim