Beykozlu Genç girişimci Mutlu Atagün, Beykoz Tokatköy'de Boss Rent A Car adlı işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. Kur'an-ı Kerîm tilavetiyle başlayan açılış seramonisinde kurban kesildi ve vatandaşlara tavuklu pilav ile ayran ikram edildi. Açılışı dualarla yapılan Boss Rent A Car için oldukça umutlu konuşan Beykozlu Genç girişimci Mutlu Atagün, "Bu pandemi günlerinde Allah'ın da izniyle bir işletme açmak nasip oldu. İnşallah Beykozlu hemşerilerimize layık bir ticari hizmet içinde olacağız" dedi.

Tokatköy Sultan Aziziye Caddesi üzerinde açılışı gerçekleştirilen Boss Rent A Car için Beykozlular büyük bir ilgi gösterdi. Beykoz 1908 A.Ş.'nin efsane taraftar topluluğu Boğazın Yargıçları'nın da katıldığı açılışta Tokatköy Muhtarı Galip Bekaroğlu, Beykozlu İş insanı Engin Sipahioğlu, İstanbul Beykoz Dernek Başkanı Kadir İleri, Beykozlu Sanatçı Ceyhun Şişmanoğlu ile çok sayıda Beykozlu vatandaş da hazır bulundu.

Boss Rent A Car' ın açılışını yapan Engin Sipahioglu ve Kadir İleri, "Genç kardeşimizin açmış olduğu Boss Rent A Car, Beykozlu vatandaşlarımıza ve Tokatköy mahallemize hayırlı olsun. İnşallah güzel işler yapar ve bol kazançlar nasip olur" dediler.

Editör: TE Bilisim