Beykozlu Trakyalılar ve Rumeli Balkan Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekan’da "Kardeşlik Gecesi" düzenledi.

Gecenin sunuculuğunu Ozan Derviş yaparken, program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Geceye, Beykoz Trakyalılar ve Rumeli Balkan Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Sacit Kaya, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Desteklerinden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na Dernek Başkanı Sacit Kaya tarafından, yılın annesi seçilen Jale Erol’a ise Sultangazi Belediye Başkanı Cavit Altunay tarafından plaket takdim edildi.



Plaket takdimlerinden sonra selamlama konuşması yapan Sacit Kaya “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla sevgi ve saygıyla hareket etmeyi diliyorum. Takım tutar gibi fanatik olmayalım. Çünkü hepimiz birbirinize lazımsınız.Hangi siyasi partiden olursa olsun hepimiz kardeşiz” şeklinde konuştu.

Sacit Kaya'nın konuşmasın ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Beykoz Kaymakamı Ahmet sahabet Katırcı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay'da birer konuşma yaparak, birlik,beraberlik ve kardeşlik mesajları verdiler.

Gece, halk oyunları ekibinin gösterisi ile son buldu.

 
Editör: TE Bilisim