Beykoz'da bulunan, hiçbir Dernek ve Platforma bağlı olmayan bağımsız olarak örgütlenen Beykozlu Kastamonulular büyük buluşmaya imza atıyor.

Hangi partili olursa olsun Kastamonuluların liyakat denildiğinde akla ilk gelen isimlerinden biri olan ve ortak değer haline gelen Mimar Ahmet Erkurtoğlu ismi  Beykoz'da geniş yankı uyandırmıştı. Beykozlu Kastamonulular ise Beykoz'a kazanım olarak gördükleri hemşehrileri için bir gece düzenliyor. Mütevazi kişiliğiyle bilinen ünlü Mimar Ahmet Erkurtoğlu CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun'un listesinde Kontenjan 1. sırada yer alıyor. 

Kastamonu Folklor ekibinden, davul zurna ekibine kadar; ses sanatçılarından yöresel gösterilere kadar birçok organizasyonun yapıldığı gece için sosyal medyadan paylaşılan görsel ise 2 bine yakın beğeni ve 200'den fazla paylaşım aldı. Programda ise içerisi ve dışarısı için toplam 3 bin kişilik yemek yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

23 Mart Cumartesi günü Saat 19:00'da Arkboyu Dört Kardeşler Düğün Salonu'nda yapılacak gece için, Kastamonuluların ortak değerlerine sahip çıkması bekleniliyor.
Editör: TE Bilisim