Beykoz'da geçtiğimiz haftalarda büyük bir dayanışma örneği göstererek 400 haneye erzak yardımında bulunan Görentaş Köyü  Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, bir hayali daha gerçekleştirerek 415 çocuğu sevindirdi. Ramazan Bayramı öncesi Beykoz'daki çocukların yüzü gülerken, Dernek Başkanı Erol Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden çağrı yaparak, rakamı 500'e ulaştırabilmek için Beykozlulardan yardım istedi.

BEYKOZLU ÇOCUKLAR BAYRAMI ERKEN KUTLADI

Geçtiğimiz haftalarda Beykoz Gündem'e özel açıklamalarda bulunan Görentaş Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yılmaz, çocukları da sevindirmek istediğini belirtmiş ancak bu hayalinin önünde engeller olduğunu belirtmişti. Korona virüs sürecinin gölgesinde engelleri bir bir aşan Görentaşlılar çocuk kıyafetleri alarak, Beykoz Kaymakamlığı'nın da izniyle harekete geçerek, şu ana kadar tam 415 çocuğu giydirdi. Ailelerinin durumları dolayısıyla kıyafetleri olmayan 415 Beykozlu çocuk, gelen yeni kıyafetlerle sevinirken, bayram sevincini de erken yaşadı.

GÖRENTAŞLILAR ÖRNEK OLDU

Beykoz'da 1995 yılından bu yana tam 25 yıldır faaliyet gösteren Görentaş Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, hem erzak yardımında hem de çocuklara kıyafet yardımında Beykoz'da diğer derneklere de örnek oldu. Görentaşlıların başarısı birçok dernek ve kişiyi harekete geçirirken, hem bu dünya hem de ahiret yaşamı için Beykozlular hayr'da birbiriyle yarıştı.

Editör: TE Bilisim