Göreve başladığı günden itibaren tarım konusunda başarılı projelere imza atan Murat Aydın sektör çalışmalarına devam ediyor. Yerel markalı tarım ürünleriyle ekonomik kalkınmaya öncülük amacıyla daha önce ‘Beykoz Çalıştayı’nı düzenleyen Beykoz Belediyesi, Antalya’da düzenen Growtech Fuarı’na katıldı.

Tarım sektörünün uluslararası profesyonellerinin katılım gösterdiği fuara, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri’nden dikkat çeken isimler de katıldı. 

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Beykoz Belediyesi teşvikleriyle Beykoz halkının son yıllarda tarıma ilgisi artmıştı. Tarım hibeleri, pazarlama, avantaj ve yasal izinler doğrutusunda Beykoz’daki kayıtlı çifçi sayısı kısa sürede yüzde 300 artışla 128’ ulaşmıştı. Tarım konusunda kararlığını sürdüren Beykoz Belediyesi, meclis üyelerinin katılımıyla Uluslararası Growtech Tarım Fuarı’nı ziyaret etti. 

Tarım fuarına katılan meclis üyeleri aynı zamanda Antalya Titanic Belek Hotel’de tarım bir dizi toplantılar yaparak mini tarım konulu kampa girdiler.

Antalya Titanic Belek Otel’de gerçekleşen programa CHP’li Meclis Üyeleri, Cemal Sataloğlu, Süha Pekkip ve Suat Yıldız dışında tüm Beykozlu CHP Meclis Üyelerinin katıldığı Bahar Doğru'nun son dakika işinin çıkması üzerine gidemediği bilgisine ulaşıldı. 

MHP’li Meclis Üyelerinin katılmadığı programa, CHP'li Meclis üyelerinin katılması Beykozlu vatandaşları şaşkına çevirdi. Beykozlu vatandaşların bu programı; “Beykoz’da CHP ve AK Parti, Titanic Otel’de ittifak yaptı” yorumuna sebep oldu.

Aydın Düzgün onay verdi

Beykozlu CHP’li Meclis Üyeleri’nin Antalya Titanic Belek Hotel’de gerçekleşen Tarım Teknolojileri’ne katılmalarıyla bir ilk gerçekleşmiş oldu. İstanbul’da bir ilki gerçekleştiren CHP’li Meclis Üyeleri’nin katılım onayının CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün verdiği bilgisine ulaşıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve genel merkez yöneticilerinin bu toplantıya katılımları için meclis üyelerine ve ilçe Başkanı Düzgün'e ne tepki vereceği merak konusu oldu. 

İstanbul’da AK Partili 24 Belediye bulunuyor ve bu tür etkinlikleri gerçekleştiren Belediye yöneticileri, CHP’li Meclis Üyeleri’ni davet etmelerine rağmen bu programlara katılmalarının etik olmayacağını belirtip reddediyorlar. 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün yakın çalışma arkadaşları tarafından, ‘’Beykoz halkının âli menfaatleri söz konusu olduğunda, başkanın yaklaşımı muhalefet değil destek olur.’’ yorumları yapıldı.

AK Parti Meclis Üyeleri, tarım fuarına ve Titanic Otel toplantısına dair fotoğraflarını resmi sosyal medya hesapalrında paylaşırken CHP’li Meclis Üyeleri’nin fotoğraf paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı.

Antalya'da yapılan Titanic İttifakı'nın batıp, batmayacağı şimdiden en çok merak edilen konu oldu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Gaye Zayıf ve CHP İBB Meclis Üyesi Gülay Demirel'in mutlulukları ise gözlerinden belli oluyordu. 

Katılanlar
Belediye Başkanı Murat Aydın
Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Korkmaz
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih sağlam
Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin
Belediye Başkan Yardımcısı Engin Köklü
Belediye İletişim Koordinatörü Enes Buladı

AK Partili Meclis Üyeleri
Furkan Çeliker
Gaye Zayıf
İdris Kurt
Hüseyin Kuruderi
Nazım Keskin
Gül Biçer
İbrahim Özdemir
Yılmaz Güzeci

CHP’Lİ Meclis Üyeleri
Aydın Habil
Temel Karadeniz
Gülsüm Yılmaz
Gülay Demirel
Cemal Yavuz
Şefik Yavuzyılmaz
Recai Çelik

Editör: TE Bilisim