AK Parti Beykoz'un Yöneticilerinden Fatih Sağlam, Zafer Aslan ve AK Parti İl Yöneticisi Ömer Aytaç, Alibahadır Köyü'nde selden etkilenen bir hastaya ziyarete giderken kaza geçirdi. Bindikleri traktör devrilen AK Partili Yöneticiler ölümden döndü. Öte yandan CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin de Beykoz'a geleceği öğrenildi. CHP'li Milletvekili Hamzaçebi'nin önce CHP Beykoz İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya geleceği ve ardından da AK Partili Yöneticiler gibi teşkilatıyla birlikte Beykoz'un köylerini dolaşarak, yaşanan felaketle ilgili vatandaşlardan bilgi alacağı kaydedildi.

Beykoz'da bu sabah yaşanan sağanak yağış felaketi üzerine ilçede hareketlilik arttı. Aralarında Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir'in de bulunduğu çok sayıda Beykozlu, maddi zarara uğradı. Özellikle derelerin taşmasıyla sel felaketinin yaşandığı Beykoz'da besi hayvanlarını kurtarmak için de Beykozlular adeta seferber oldu. İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu ile MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, sahada ilk görülen isimler olurken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in emriyle Belediye personeli de Pazar mesaisi için sokakları dolaştı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ise partili yöneticilerine talimat vererek, ilçede yaşanan felaketten etkilenen ve acil durumda bulunan kişilere yardım etmelerini istedi.

CHP'de ise Beykoz'da yaşanan felaketi haber alır almaz Genel Sekreter ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi yollara düştü. Pazar günü programlarını iptal eden Hamzaçebi'nin Beykoz'da bir dizi inceleme yapacağı ve köyleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

Haber: Ferdi Güngör



Editör: TE Bilisim