Beykoz Belediye Başkan adayları araştırılıyor. 31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaştıkça partiler birer, birer adaylarını açıklıyor. Bu manada seçimlerde oy kullanacak Beykozlu vatandaşlar AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan adayları adayları belli oldu mu? sorusunun yanıtını arıyor.

Türkiye 31 Mart 2019 günü yerel seçimler için sandık başına gidecek. İstanbul Beykoz'da oy kullanacak vatandaşlar, siyasi partilerin Beykoz Belediye Başkan adaylarını araştırıyor. Sizler için açıklanan 2019 Beykoz Belediye Başkan adaylarını biyografileri ile birlikte yayınlıyoruz.


AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı kim oldu?


Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı açıkladı. Böylece AK Parti Beykoz Belediye başkanı belli olmuş oldu.

CHP'nin Beykoz Belediye Başkan adayı kim oldu?


Henüz açıklanmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, CHP Beykoz Belediye Başkan adayını Pazar günü açıklaması bekleniyor. Konuşulan isimler; Alaattin Köseler, Gülay Demirel, Coşkun Tosun, Muammer Tonya ve Aydın Düzgün isimlerinden biri olması bekleniyor.

Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan adayı kim oldu?


AK Parti kurucularından, Beykoz Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu oldu.

İYİ Parti'nin Beykoz Belediye Başkan adayı kim oldu?


Henüz açıklanmadı. İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak Bilgehan Murat Miniç olarak konuşuluyor fakat ittifak olursa Miniç'in bağımsız aday çıkacağı konuşuluyor.

MHP'nin Beykoz Belediye Başkan adayı kim oldu?


Cumhur İttifakı' nın gerçekleşmesi sonucu MHP, Beykoz’da aday çıkartma ma kararı aldı. MHP Beykoz’da aday çıkartmayacak fakat meclis üyesi listesi ile seçimlere girecek.

Adayları belli olmayan siyasi partilerin adayları açıklanır açıklanmaz Beykoz Gündem Gazetesi' nde yayınlanacaktır.
Editör: TE Bilisim