Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, , Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı İdris Taşcan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Fon Kurulu Üyesi Yılmaz Şener, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, CHP'li Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve protokol üyeleri katıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek yaptığı konuşmada, "Yakın zamanda zor bir dönemden geçtik. Tesirini bir türlü atlatamadık. 15 Temmuz'da halkımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile devlet ricalinin gösterdiği direnişle bu millet tarihinde görülmemiş bir kahpeliği bertaraf etti. Allah bir daha o günleri göstermesin. Bu millet büyük bir millettir." dedi.

Türk milletinin dünya üzerinde itibarlı bir yerde olduğunu ve bütün dünyanın gıptayla baktığını söyleyen Çelikbilek, "Bu topraklar için can vermek, milletimiz için büyük bir iftihardır. 15 Temmuz'da bunu ortaya koyduk. Bugün burada iftar yapabiliyorsak, o gün gösterdiğiniz yiğitçe direnişin sonucudur. Bu millet kıyamete kadar var olacaktır. Kim ne derse desin, yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim." şeklinde konuştu.

İftar programının ardından katılımcılara gül dağıtıldı.

[embed]https://youtu.be/BJ-1tGdOaco[/embed]





Perabet wp-image-1186" src="http://beykozgundem.com/wp-content/uploads/2017/06/16.png" alt="" width="791" height="521" />



 
Editör: TE Bilisim