’da cadde üzerinde bulunan bir binadaki işyerinden çıkan iki kişiye otomobiller gelen saldırganlar tarafından ateş açıldı. Olayda yaralanan iki kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti .

Olay, 23.00 sıralarında Beykoz Merkez Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre 4 katlı binanın 3'üncü katındaki işyerinden çıkan İbrahim Bağcı ve Halit Kul'a cadde üzerinde otomobille gelen saldırganlardan ateş açıldı. Açılan ateş sonrasında Bağcı ve Kul da saldırganlara tabancayla ateş ederek karşılık verdi. Taraflar bir süre çatışırken, olayda kurşunların hedefi olan İbrahim Bağcı ve Halit Kul yaralandı. Saldırganlar geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.



HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan İbrahim Bağcı ve Halit Kul, hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Bağcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



2 TABANCA MERMİ DOLU ŞARJÖR BULUNDU

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede uzun süre inceleme yaptı. Yapılan incelemede olayda kullanılan 2 tabancayla mermi dolu bir şarjör ve mermi bulundu. Ayrıca çatışma sırasında 2 otomobiline de kurşun isabet ettiği belirtildi.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim