Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son durumu paylaştı. Bugün 14 bin 941 yeni vaka tespit edildi, 11 bin 180 hasta iyileşerek taburcu oldu, 66 hasta ise hayatını kaybetti. Bu gelişmenin ardından Beykoz’da da vaka sayısı artış göstermeye devam ediyor.

Türkiye’de son 24 saatte 148 bin 856 Kovid-19 testi yapıldı, 14 bin 941 kişinin testi pozitif çıktı, 66 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 1.349 oldu, 11 bin 180 kişinin Kovid-19 tedavisi/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 670 bin 273’e yükseldi.

Beykoz’da Koronavirüs Vaka Sayısı Artıyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Beykoz’da koronavirüs vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Alınan tedbirler ve kurallara bir nebze uyulması vaka sayılarının azalmasını hızlandırmıştı. Bu tablodan sonra kısmi sokağa çıkma yasağı ve restaurantlar ile kafelerin kapatılması sonucunda hem Türkiye geneli hem de Beykoz’da vaka sayıları azalmıştı.

Mart ayında alınan yeni kararlar doğrultusunda kısıtlı olarak normalleşme adımları atılmıştı. Restaurant ve kafelerin açılması ve Cumartesi günü sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından vaka sayıları tekrar yükselişe geçti. Hızla artan vaka sayılarının ardından hükümet yetkililerinin tekrar kısıtlama getirip getirmeyeceği ise merak konusu.

Editör: TE Bilisim