Millet ittifakı Beykoz adayı için anlaşamadı. İyi Parti ve CHP seçime kendi adaylarıyla girme kararı aldı. İyi Parti’nin adayı Bilgehan Murat Miniç olurken CHP’nin adayı ise henüz kesinleşmedi.





Millet ittifakı Beykoz adayı için anlaşamadı. İyi Parti ve CHP seçime kendi adaylarıyla girme kararı aldı. İyi Parti’nin adayı Bilgehan Murat Miniç olurken CHP’nin adayı ise henüz kesinleşmedi.

CHP ve İyi Parti genel merkezleri arasında uzun süredir devam eden Beykoz pazarlığı sonuçlandı. CHP ve İyi Parti Beykoz’da kendi adaylarını çıkarıyor ve ayrı ayrı seçimlere giriyor.















Bugün alınan haber göre de, Beykoz İYİ Parti adayı “Bu seçimi Beykoz’un çocukları kazanacak” sloganı ile oldukça geniş bir tabanda yankı bulan Bilgehan Murat Miniç oldu. Miniç 2014 yerel seçimlerinde Beykoz’da 11.000’e yakın oy almıştı.

CHP Beykoz adayının ise bu hafta sonu CHP Genel Merkezi tarafından açıklanması bekleniyor.

Bilgehan Murat Miniç kimdir?

27.06.1978 de Paşabahçe'de doğdu. Aslen Giresun Görele Kırıklı Köyü'nden. İlkokulu Soğuksu'da Ortaokulu 60.Yıl İlk Öğretim Okulu'nda, liseyi Beykoz Denizcilik Lisesi Güverte Avlama bölümünde okudu.
Halkla ilişkiler ve Tanıtım Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu
Kaptan
Kısa süre yurt dışı ticaret gemilerinde zabitlik yaptı. 19 yıl Şehir Hatları A.Ş de görev yaptı, halen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde çalışıyor.
Evli 3 çocuk babası, Hidayet Eren ve Ahmet Berk adlarında iki oğlu Aybike Elif adında bir kızı var
Eşi Ferda hanım aslen Kastamonu Çatalzeyin'li, Çocuk Gelişimi Enstitüsü mezunu, şu an ev hanımı
Siyasi ve Sosyal Hayatı
1993 yılında Beykoz Ülkü Ocakları ile başlayan siyasi hayatı Nizam-ı Alem, Alperen Ocakları ve BBP ile devam etti. İlçe Bşk yrdcılığı, Ocak Başkanlığı, BBP İlçe Bşk yrdcılığı yaptı iki defa meclis üyesi adayı oldu. 2011 yılında İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanı olarak atandı.
İki dönem Beykoz Denizciler Derneği Başkanlığı yaptı. Gazete 216 ve Dost Beykoz'da köşe yazarlığı ve yöneticilik yaptı. Çeşitli Stk'larda görev aldı. En son arkadaşlarıyla birlikte Gaye İnsan Uluslararası İnsani Yardım Derneği'ni kurdu. Halen kurucu Genel Başkan olarak görevine devam etmektedir.
2014 yerel seçimlerinde BBP Beykoz Belediye Başkan adayı olan Bilgehan Murat Miniç Türkiye'de partisinin oylarını en çok arttıran 2. Kişi olarak yaklaşık 11 bin oy aldı...

















Editör: TE Bilisim