AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı “Ekonomi Buluşmaları” toplantısı Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Beykoz’da faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Ekonomi Buluşmaları” Beykoz Sanayici ve İş İnsanları İstişare Toplantısı'nda bir araya gelerek, son dönemdeki ekonomik faaliyetleri ve gelişmeleri değerlendirdi.

Beykoz’da gerçekleşen toplantıya, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul Milletvekili MihrimahBelma Satır, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin ve Şengül Karslı, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Türkiye gündemine dair, devlet destekleri hakkında, hazine harcamaları ve ekonomik gelişmelerin konu edildiği detaylı bir sunum gerçekleştiren Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Beykoz’daki iş insanlarının sorunlarını ve taleplerini de dinledi.

Editör: TE Bilisim