Beykoz ilçesinde imar planı düzenlemesi askıya çıktı. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) tarafından askıya çıkarılan Beykoz yeni imar planı düzenlemesi bir ay (30 gün) boyunca askıda tutulacak.

Türkiye'nin mega kenti İstanbul'da yeni imar planı çalışmalarını sürdüren İBB, 30 gün sürecek askı planlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu çerçevede Beykoz ilçesinde imar düzenlemesi gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından şehrin önemli ilçelerine yönelim imar planı düzenlemelerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Beykoz Yavuz Selim Mahallesine yönelik düzenlenen yeni imar planı askıya çıktı.

İBB, İstanbul Beykoz ilçesine yönelik askı planını askıya çıkardığını duyurdu. İstanbul Beykoz ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı düzenlemesini 30 gün boyunca askıda tutacak. Vatandaş 30 gün içerisinde itirazlarını ilgili birimlere yapabilecek.

Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 ada, 1 parsel ve Yola ilişkin "Eğitim Tesis Alanı" 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.07.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı.

Editör: TE Bilisim