Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) Beykoz Şubesi, normalleşmeye geri dönmenin coşkunu üyeleri ile bir araya gelerek kutladı.

Beykoz’un en etkili ve aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) Beykoz Şubesi normalleşmeye geri dönmenin coşkusunu, dernek üyeleri ve birçok STK temsilcisinin katıldığı “TOFD’nin özlenen günleri geri mi geliyor?” isimli buluşması ile ikramlar eşliğinde kutladı.

TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dernek binası bahçesinde düzenlenen buluşma etkililiğine, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nurgül Kutlu Direk, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz, Beykoz İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk, BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk ve dernek üyeleri katıldı.

Salgın hastalık nedeniyle toplu etkinliklere ara verilmesinin ardından normalleşme kapsamında düzenlenen etkinlik dernek üyelerine ve ailelerine moral oldu.

TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek, “Aklında bahar olanın fikrinde çiçek açarmış. Biz pandemi boyunca aklımızda hep baharı hayal ettik bugün çiçekler açtıralım diye. Bizleri kırmayıp uzaktan yakından gelen tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, TOFD üyeleri ve ailelerini ve katılımcıları saygı ve muhabbetle selamlayarak , “Saniye Hanım’ın gayretleri çerçevesinde bugün güzel bir gün tertip edildi. Pandemiden dolayı bir araya gelemiyorduk. Çok şükür artık yavaş yavaş normale dönmeye başladık. Bu güzel etkinliğe gönül kardeşliği vesile oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TOFD Beykoz Şubesine akülü tekerlik sandalyesi yardımında bulunan Cansu Güneş’e ve buluşmaya özel yemek sponsorluğu sağlayan Ayşe Gencer’e, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe tarafından teşekkür sertifikası verildi.

BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk, dernek adına Saniye Efe’ye çiçek takdim etti.

Etkinlikte bir araya gelen STK temsilcileri, dernek üyeleri ve aileleri özlem gidererek uzun uzun sohbetler etti.

Editör: TE Bilisim