Beykoz Belediyesi Meclisinde grubu bulunan üç siyasi partiden CHP ve AK Parti Beykoz ayrıca İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile ilçe yönetimi Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Beykoz Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, AK Parti Beykoz İlçe Yöneticileri ile Beykoz Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri ve ayrıca İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile ilçe yönetimi Beykoz Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunarak dernek başkanlığına seçilen Sedat Altun ve yönetimine başarı dileklerini İlettiler.

Yine aynı gün içerisinde Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin ve Sosyal Hizmetler Müdürü Anıl Çınar’da Beykoz Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti.

Ziyarette, sosyal hizmetler, hayvan rehabilitasyon merkezi ve çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ziyaretlerinden dolayı tüm ziyaretçilere teşekkür ederek çalışmalarında üstün başarılar diledi. Son olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın’ı ziyaret eden Beykoz Muhtarlar Derneği Beykoz’a hizmetlerinden dolayı kendisine plaket takdim etti.  

Editör: TE Bilisim