1995 yılında kurulduğu günden bu güne geçen 27 yılda hemşehrilerinin ve beykozda bulunan İhtiyaç sahiplerinin her daim yanında olmayı görev edinmiş Kastamonuluların vefalı STK sı Görentaş Köyü Kalkındırma ve dayanışma Derneği bu ramazanda da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sahip olduğu kurumsal yapısıyla İstanbulda önemli çalışmalara mihmandarlık yapan Görentaş derneği, geçtiğimiz hafta sonu 41 kişilik bir ekiple Beykozda kapı kapı, sokak sokak dolaşarak 175.000tl değerindeki 350 ramazan kolisi ve 160 adet gıda çekini ilgili mahalle muhtarlarınında refakatiyle adreslerine teslim etti.

Dernek başkanı Erol Yılmaz yaptığı açıklamada

Bu yardımlara bizi vesile kılan rabbime şükrediyorum. Yunus emre bölüşerek tok oluruz,bölünerek yok oluruz der. Bizde Görentaş derneği olarak yıllardır elimizden geldiğince bu şiarla hareket etmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin dertleriyle dertleniyor onlara zor günlerinde bir nefes olmaya çalışıyoruz. Kurulduğu günden bugüne halis niyetlerle bu tarz çalışmalara imza atan ve Derneğimizin bugüne kadar gelmesinde önemli katkıları olan başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum ve tabi hizmet bayrağını onlardan devralarak bugünkü çalışmaların mimarı mevcut yönetimime de şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ettiği sürece “bir köy derneğinden daha fazlası” sloganıyla çalışmalarımız devam edecektir…

Editör: TE Bilisim