Beykoz Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini iki buçuk yıldır sürdüren Hüseyin Uzun, görevi Beykoz Beykoz Ocak yöneticisi Serdar Aytaç'a devretti.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç'un katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, iki buçuk senedir Beykoz Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Uzun, ocak yöneticisi Serdar Aytaç'a görevi devretti.

Devir teslim törenine; İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, 1. Bölge Başkanı Başkanı Kadir Uğur, 2. Bölge Başkanı Emre Çömlekçi, Şile Ocak Başkanı Lütfü Kama, Ataşehir Ocak Başkanı Yasin Yanar, Çekmeköy Ocak Başkanı Tahsin İnce, Ümraniye Ocak Başkanı Kadir Ensar Ejder, Üsküdar Ocak Başkanı Ufuk Turna, Sancaktepe Ocak Başkanı Özcan Reçber ve çok sayıda Beykoz Ülkü Ocaklı katıldı.



Devir teslim töreninde konuşan Aktunç; "Türkiye'nin yegane ümit kaynağı, Türk Milletinin aydınlık geleceği, yarınları da Milliyetçi,Ülkücü, Türk Gençliğidir. Bu sebeple Türk Gençliğinin üzerine büyük bir vazife, büyük bir sorumluluk düşmektedir. Eğer biz kendimizi Türk-İslam Milliyetçisi olarak tanımlandırıyor isek Türk Milliyetçilerinin daha iyi çalışması ve attığımız her adımda, aldığımız her nefeste bu sorumluluğun farkında olmamız lazım.

Eğer bu sorumluluğun farkında olmazsak eğer huzuru mahşerde  'Ruhi Kılıçkıran'ın, Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun, Yusuf İmamoğlu'nun, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, Cengiz Akyıldız'ın' benim evladım bu davada şehadeti ile yüceltti ya siz ne yaptınız derler. Üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak, Türk Milletinin gelecekteki milliyetçi müreffeh kadroları tesis edebilmek için gençlik yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Buralar kimsenin öne çıkaracağı, şahsi menfaatlerini kullanacağı yer, kendini şekillendireceği yer değildir. Herkes bunu bilmelidir. Kendisini Ülkücü olarak tanımlandıran herkes omuzlarındaki şehitlerin kanını hissetmek zorundadır. Davamıza hizmet etmek bir tercih değil, bir zorunluluktur. Eğer bu şekilde davranmazsak ahirette şehitlerimizin yüzüne bakamayız.

Beykoz'da Milliyetçi, Ülkücü Türk gençliğini görevde bulunduğu süre içerisinde en iyi temsil eden Ocak Başkanımız Hüseyin Uzun'a teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yeni göreve gelecek Serdar Aytaç Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Beykoz Ülkü Ocakları devir teslim töreni, tebrikler ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilisim