Beykoz Ülkü Ocakları içinde bunduğumuz koronavirüs döneminde ihtiyaç sahiplerine Hilal Kart dağıttı. 

Beykoz Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Aytaç, "bu virüs döneminde vatandaşlarımız sağlık sorunlarının yanı sıra maalesef ki ekonomik sıkıntılar ile de mücadele etmek zorunda kalıyorlar" ifadelerini kullanarak şu şekilde devam etti. 

"Varolsun devletimiz bu zor süreçte elinden gelenin en iyisini yaparak vatandaşlarımıza erzak ve maddi kaynak aktarmaya çalışmaktadır.

Bizde bu bağlamda neler yapabiliriz diye düşünürken Bilge Liderimiz DEVLET BAHÇELİ Beyefendinin 2011 seçimlerinde meydanlarda dillendirdiği Hilal Kart mantığında bir mahallî bir proje üretmeye karar verdik. Ve bunu ramazanın son haftasında hayata geçirdik.
Buradaki hedefimiz hem bayram sabahı vatandaşlarımızın sofralarında bir nebze olsun bulunmak hem de bu süreçte kazanç kapısını büyük marketlere kaptırmış olan küçük esnafımızın yanında olduğumuzu bölgemize göstermek.
Çam sakızı çoban armağanı hazırladığımız 75 TL’lik Ocak Kartlarımızı Beykozumuzun çeşitli mahallelerinde ikamet eden yaklaşık 80 aileye ulaştırdık. Bu projede vatandaşlarımız, anlaşmış olduğumuz ve ücretini daha önceden ödemiş olduğumuz küçük esnaflarımıza giderek istedikleri ürünleri almalarını sağladık. Hem kendi dünyamızda ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk hem de mahalle aralarındaki esnaflarımıza ufak dahi olsa destek olmaya çalıştık. Bu dönemde direk ve dolaylı olarak 110 ailemize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık.
Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Hayırlı ramazanlar ve hayırlı bayramlar dileriz." dedi.

Editör: TE Bilisim