Ünü Türkiye'nin de dışına taşmış olan Paşabahçe Cam, Beykoz'un en büyük zenginliklerinden birisi... Yerel seçimlere 2 aydan kısa bir süre kala sahada Beykozlularla kucaklaşan Muharrem Kaşıtoğlu ise Paşabahçe'ye bugün yeni bir anlam daha kattı. Yıllarca sorunlarında hep yanında gördükleri Kaşıtoğlu'nu bağrına basan Paşabahçeliler, "Burasının camı olduğu kadar canı da meşhurdur. Muharrem oğlumuz da bizim canımızdır, Paşabahçe'nin canıdır" diyerek, duygularını dile getirdi.

Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, ilçede gittiği her yerde olduğu gibi Paşabahçe'de de güleryüz ve muhabbetle ağırlandı. Selam verdiği her Paşabahçeli'den başarılı olması için dua alan, dokunduğu her Paşabahçeli'ye ise samimiyetiyle dertlerini unutturan Muharrem Kaşıtoğlu'na halk, çıktığı yolda yalnız kalmayacağını bir kez daha hatırlattı. Paşabahçe'nin ardından Yeni Mahalle Semt Pazarı'nı da gezen Kaşıtoğlu, Beykozlulara şu açıklamayı yaptı:

"Biz bu yola çıkarken, bizi bizden de fazla cesaretlendiren Aziz Beykozlular olmuştur. Onlar, sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi görenlerin kimler olduğunu ve gelecekte de kimler olacağını çok iyi biliyorlar. Beykozlu zekidir, Beykozlu vefalıdır. Beykozlu, kendisine sırtını dömeyenleri her zaman hatırlar ve çevresine de hatırlatır. Allah'a şükürler olsun ki, ben de bir Beykozluyum ve onlara yalnızca seçim dönemlerinde değil, burada yaşadığım yıllar boyunca gece gündüz demeden yan yana, omuz omuza yürümüş olmanın gururunu bugün de yaşayabiliyorum. Beykozlu Beykoz'da kalacak ve aramızdaki sevginin 1 oydan da fazlası olduğunu her zaman hatırlayacak. Tüm Beykozlu Aziz Hemşerilerimi samimiyetle kurcaklıyor ve hepsini Allah'a emanet ediyorum".

Editör: TE Bilisim