Beykoz’un en önemli dinamiklerinden olan Mustafa Gürkan’ın Başkanlığını yaptığı, Türk Kızılayı Beykoz Şubesi, Anadoluhisarı Qardaj Cafe Etkinlik Alanında “tanışma ve dayanışma “anlamında hemen hemen Beykoz’un tamamını kucaklayan seçkin davetli topluluğu ile birlikte son yılların en leziz gecesini gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Beykoz Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllüleri, günler süren ön hazırlıklarını, etkinlik alanında da aynı hassasiyetiyle gerçekleştirmeleri sonrasında, davetlileri kapıda karşılayıp Kızılay Beykoz Şubesi’nin Sosyal Faaliyetlerinin Fotoğraf Sergisinin oluşturulduğu özel yoldan geçirilip her fotoğraf hakkında bilgiler aktararak kendilerine ayrılan özel masalarına kadar refakat ettiler.

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye Başkanı Murat Aydın, Türk Kızılayı İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, AK Parti Beykoz İlçe Başkanvekili ve Yöneticileri, CHP Beykoz İlçe Başkanvekili ve Yöneticileri, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av.Hikmet Baki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri İlçe SGK Müdürü Ferda Özkalender, Kaymakamlık Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Selim Safi, ADD Beykoz Şubesi Başkanı Özlem Besler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BEYMEZ Başkanı Erdal Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı Sedat Altun ve Muhtarlar, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Uzun ve İl Dernekleri, Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği (BİSK) Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Başkanları, gecenin ambiansına oldukça renk katan çok sayıda Okul Müdürleri ve Aileleri, Beykoz Offroad Kulübü Başkanı Özgür Tan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Dilek Bülbül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bende Varım Derneği Başkanvekili İbrahim Başlantı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BOÇAY Başkanı Bülent Taştan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz, Tiyatro Sanatçıları Sevtap Çapan ve Batıkan Avcı, oldukça kalabalık gecede anons gerçekleşmediği için görebildiğimiz davetli kitlesi oldular.

Güzel bir yaz akşamında davetliler yemek ikramları anında Türk Kızılayı için hazırlanan özel slaytı izlediler. Türk Kızılayı’nın genel muhteviyatı izlenen slaytta tüm açıklığı ile davetlilere sergilendi.

Türk Kızılayı Beykoz Şubesi Başkanı Mustafa Gürkan, İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve son olarak ta Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çilekli davetlilere hitap ettiler.

Konuşmacı Mustafa Gürkan çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler aktarırken, diğer konuşmacılar ise kendi dağarcıklarından Türk Kızılayı’nın önemini vurgulayan özel cümleler kurarak konuşmalarını bitirdiler.

Son olarakta sembolik Kızılay Yeleği girdirme töreni gerçekleşti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yeleklerini giyerken, Beykozları temsilen de Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı ve İş İnsanı Birzat Mermer, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Seniye Efe, Gençliğin Temsilcisi olarak Yaren Yücelt ve Beykoz Kızılay Şubesi Gönüllülerini temsilen de Tunç Toksöz ve Tuğba Koroğlu’na Kızılay Yeleklerinin giydirilmesiyle gece sona erdi.

Gecenin bitimiyle mükemmel ortamdan kalkmak istemeyen davetliler gecenin anısına bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Haber: Doğuş haber

Editör: TE Bilisim