Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Çiğdem Mahallesi'nde projelerini anlattı. Özellikle işsizlik konusunda derin sıkıntıların olduğunu dile getiren Beykozlulara, Belediye Başkanı olması halinde büyük projelerle çare olacağını ifade eden Muharrem Kaşıtoğlu, "Oto Sanayi Sitesi ve Tarım Kooperatifi projelerimizle, ilçemizdeki işsizliğe son vereceğiz. İnşallah, İstanbul genelinde Beykoz'u sanayi ve üretimleriyle tanıtacağız. Boğaz'ın İncisi'ni Cam ve Kundura Fabrikalarıyla anılan eski şaşalı günlerine geri döndüreceğiz" diye konuştu.

Çiğdem Mahallesi'nin yokuşlu yollarını kateden Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, mahallede sakinleriyle kucaklaştı ve uzun süre sohbet etti. Seçim şarkısında da olduğu gibi "Yokuşta da düzde de Beykozlu için çalışacaklarını" anlatan Muharrem Kaşıtoğlu, Saadet Partisi olarak en güçlü oldukları mahallelerden birisi olarak da Çiğdem'i işaret etti. Mahallede âdeta çalmadık kapı bırakmayan Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, vatandaşlarla sohbeti sırasında şunları söyledi:

"Yalnız Çiğdem Mahallemizde değil, birçok mahallemizde işsizlik konusundaki serzenişleri dinliyoruz. Beykoz'un en önemli sorunlarından birisinin bu olduğunu biliyoruz. Ekmek parası için sabahın 6'sında yollara düşen, akşam ise saatlerini evine dönebilmek için trafikte heba eden Beykozlu hemşerilerimizi yakından takip ediyoruz. Sizi anlıyoruz. Beykoz'da oturup, ekmeğini de Beykoz'da kazanmak isteyen ancak çalacak bir kapı bile bulamayan vatandaşlarımız var.

Biz Saadet Partisi olarak söz veriyoruz: Belediye Başkanı olduğumuzda, kadrolarımızla birlikte gece gündüz çalışıp, Beykoz'u iş alanlarıyla donatacağız. Hem Belediyemiz kazanacak hem de Beykoz'da yaşayan vatandaşımız, ekmek parası için uzak ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Söz veriyoruz!"

Editör: TE Bilisim