AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Beykoz’dan Beyza Karakaya da listede yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı kongrede Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin ve AK Parti milletvekilleri de yer aldı.

Kongrede konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Hamdolsun, ilçe kongrelerimizi başarılı bir şekilde nihayete erdirdikten sonra Gençlik Kolları Kongremizi de başarılı bir şekilde tamamlamış olacağız. Genç kardeşlerim; sizlerin coşkusu, heyecanı, enerjisi bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Çok zor zamanlardan geçtik ama her zaman şuna inandık; bizim arkamızda, sağımızda ve solumuzda, 39 ilçemizin tamamında AK Gençlik var. Varlığınızla Türkiye’nin bugünlerine güç katan, yarınları için de güven veren gençlik, sizlersiniz. Biz sizlerle beraber daha çok yollar yürümeye devam edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ve yönetiminin de tam kadro katıldığı İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongrede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den canlı bağlantıyla katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlerde Osman Tomakin başkanlığında oluşturulan 50 kişilik AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu listesinde Beykoz’dan Beyza Karakaya da yer aldı. Aslen Giresunlu olan Karakaya, Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda uzun süre görev yapmış, 2019 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olmuştu.

Editör: TE Bilisim