Beykoz Dernekler Birliği dönem başkanlığını yürüten Çankırılar Dernek Başkanı Bilal Karabacak, görevini Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk’e devretti. Dernekler birliği üyeleri yeni dönemde daha aktif ve insiyatif alan bir anlayışla hizmet edecekleri mesajını verdi.

Dernekler birliğinde bayrak değişimi

Beykoz İl ve Bölge Dernek Birliği, Kasım ayı olağan toplantısında yeni Yürütme Kurulu Üyelerinin seçimini gerçekleştirdi. Artvinliler Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bayrak değişimi yaşandı. Dönem başkanlığını yürüten Çankırılar Dernek Başkanı Bilal Karabacak, görevini Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk’e devretti.

Yürütme kurulu göreve hazır

İnan Aktürk bir yıl dönem başkanı olurken, Artvinliler Dernek Başkanı Mehmet Uzun başkan yardımcısı, KAİ dernek başkanı Esengül Yılmaz ise genel sekreter olarak seçildi. Çankırılar Dernek Başkanı Bilal Karabacak, ‘’Her geçen dönem çıtasını yükselterek yoluna devam eden Dernekler Birliği yeni dönemde de üzerine düşeni en iyi şekilde yapacaktır. Görev yapacak derneklere başarılar dilerim.” diyerek görevini Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk’e devretti.

İnan Aktürk: Projelerle hedefe odaklanacağız

Dönem Başkanlığı görevini devralan Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı İnan Aktürk yapmış olduğu konuşmasında “Beykoz’un neredeyse tamamını temsil eden 19 yöre derneği olarak Beykoz’un sorunlarına çözümler üretecek projeler geliştireceğiz. Üstümüze düşen tüm sorumluklarımızı yerine getirmeye gayret edeceğiz. Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceğiz. Siyaset üstü bir anlayışla Beykozlunun ve hemşerilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

Daha çok insiyatif alan bir dönem

Dernekler birliği üyeleri tek tek söz alarak yeni dönemde daha aktif ve insiyatif alan bir anlayışla hizmet edecekleri mesajını verdi. Pandemi süreci dolayısıyla çok sık bir araya gelmeseler de proje odaklı bir dönemle hizmete devam edecekleri vurgusu yapan dernekler birliği üyeleri ilk hedeflerini ise açıkladı: İlçeye eğitim ve araştırma hastanesinin kazandırılması noktasında ne gerekiyorsa yerine getirmek…

Editör: TE Bilisim