Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının bir an önce son bulması ve hastaların şifa bulması için Beykoz'daki camilerin hoparlöründen yatsı ezanının ardından dua edildi.
 
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Türkiye'yi etkisi altına alınan koronavirüs salgının son bulması ve hastalığa yakalananların bir an önce iyileşmesi için Türkiye genelinde bütün camilerde dua okunmasına karar verildi. Alınan karar doğrultusunda Beykoz'daki camilerin minarelerinden yatsı ezanından sonra dua sesleri yükseldi.  

Beykoz Merkez'de bulunan Serbostani Mustafa Ağa Camiisinde yapılan duada şöyle denildi:

"Ey bu okuduğumuz ezanların sahibi yüce Rabbimiz sana sığındık, kapına geldik. Ellerimizi semaya, dillerimizi duaya, gönüllerimizi şevkat ve merhametine açtık. Peygamberlerin, mazlumların ve muhtaçların dualarına icabet ettiğin gibi şu anda yaptığımız dualarımızı kabul eyle Allah'ım. Bizleri umduklarımıza nail, korktuklarımızdan emin eyle Allah'ım. Bütün dünyayı kuşatan salgın hastalık karşısında bizlere inayetini lütfeyle Allah'ım. Gazabından rızana, azabından affına sığınıyoruz. Bizleri muhafaza eyle Allah'ım"

Editör: TE Bilisim