Yayınlanan 3 farklı ilan ile KPSS’siz Beykoz Belediyesi Başkanlığına 131 sözleşmeli personel alımı başvuruları ilan edilmiştir. Alım içeriğinde makam ve ambulans şoför alımı mevcuttur.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına Bağlı Beykoz Belediye Başkanlığı 131 kişi KPSS’siz sözleşmeli personel alımı başvuruları bulunmakta olup ilan içeriği durumuna göre ambulans şoförü, makam şoförü ve diğer alımlar mevcuttur. Alıma başvurular farklı tarihlerde ve farklı adreslerde alındığı üzere ilan kılavuzda bulabilirsiniz.



Beykoz Belediyesi 34 kişi Ulaşım hizmetleri Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere  Hafif ticari araç şoförü olarak alınacaktır. Başvurular 16 Aralık 2018 Tarihinde Sona erecektir. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara Mülakat günü telefonla bildirilecektir. E sınıfı sürücü belgesi ve SRC2, SRC4, Psikoteknik belgeleri olan öncelikli olacaktır.



Beykoz Belediyesi Sorumlu personel alımı 3 kişi adaylardan herhangi bir eğitim şartı aranmamaktadır. Alınacak personel Ulaşım hizmetleri müdürlüğünde istihdam edilecektir.



Beykoz Belediyesi 37 kişi Kamyon, minibüs, ambulans, ve sepetli araç şoförü olarak alınacaktır. Kamu Personeli Alımı Mülakat ile yapılacak olup adaylara mülakat günü ve yeri bildirilecektir. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2018 olarak bildirilmiştir.



Beykoz Belediyesi 12 kişi Kazıcı yükleyici operatörü alınacak olup başvurular 15 Aralık 2018 Tarihine kadar devam edecektir.



Beykoz Belediyesi 10 kişi Makam Şoförü olarak alınacak olup. Ulaşım hizmetleri müdürlüğünde istihdam edilecektir. 8 kişi Usta yardımcı alımına herhangi bir eğitim şartı aranmaktadır. 35 kişi Tır, Otobüs ve İş kamyonları şoförü olarak alınacak olup adayların D ve E sınıfı ehliyet sahibi olması gerekmektedir. 1 kişi iş makinesi ustası alımına adayların iş makinesi vb. İşlerde 5 yıl tecrübeli olması şartı vardır. 2 kişi kaporta ustası araçların kaporta tamir, bakım ve onarım işlerinde 5 yıllık tecrübeli olması şartı aranmaktadır. 8 kişi kaynak ustası alımında adayların ilgili meslekte tecrübeli olması ve belgelemesi gerekmektedir. 4 kişi marangoz ustası alınacak olup başvuru yapacakların Ahşap, dekorasyon, mobilya tamir bakım işinde tecrübeli olması gerekmektedir. 1 kişi oto elektrik ustası alımında adaylardan mesleki yeterlilik şartı aranmaktadır. 4 kişi motor ustası alımında adayların ustalık, kalfalık veya usta eğitici belgelerinden birine sahip olmak gerekmektedir. 11 kişi ustabaşı alınacak olup tüm ilanların son başvuru tarihi 15 Aralık 2018 olarak bildirilmiştir.



Beykoz Belediyesi  Personel alımı ilanı 1 ilan için  Beykoz Belediyesi  Personel alımı ilanı 2 ilan için 
Editör: TE Bilisim